Niszczarka dokumentów to urządzenie, które powinno znaleźć się nie tylko w każdym biurze, ale też w domu. Każdy z nas posiada dokumenty zawierające dane osobowe, które po przedawnieniu należy usunąć w bezpieczny sposób. Najlepiej wybrać niszczarkę, która nie będzie miała zbyt dużej pojemności, bo nie niszczymy tak wiele papieru, ale za to możemy wybrać taką, która będzie miała funkcję cichej pracy, by nie przeszkadzała domownikom. Ponadto niektóre modele wyposażone są w automatyczne zatrzymywanie pracy, gdy w pobliżu pojawi się jakieś zwierze domowe lub dziecko. Warto poczytać trochę na temat niszczarek np. tu: www.niszczarkibiurowe.com i zainwestować w najbardziej odpowiednią. A wy posiadacie niszczarki w domach ? Jakie funkcje posiadają wasze niszczarki?

Niszczarka dokumentów w domu
Napisano 29 luty 2016 - 11:46
No właśnie, teraz niszczarki są zautomatyzowane, są wyposażone w systemy usprawniające pracę jak choćby wspomniana funkcja zatrzymywania w chwili zbliżenia się do ostrzy noży zwierzaka. Niegdyś było zupełnie inaczej, niszczenie papieru zabierało o wiele więcej czasu. Jak to wyglądało kiedyś, a jak dziś opisuje artykuł "Niszczenie dokumentów dawniej i dziś".
Napisano 29 luty 2016 - 20:23
świetne! wątek - spamer!
Napisano 01 marzec 2016 - 00:33
A jak silnie związany z PC.
Pentagram Karakorum HP-120 AlCu + Arctic Cooling AF1225L
4 GB DDR3 1600 MHz
Było Asus Radeon HD 6950 DCU II, jest XFX 7850 z AC Mono - czego się nie robi dla tej ciszy!
SilentiumPC Deus G1 600W
Napisano 14 lipiec 2016 - 10:06
Niszczarka w domowym biurze jest niezbędna, ja tutaj http://www.niszczarki.org/ kupiłem sobie taką zwykłą za stówkę i spokojnie starcza na moje potrzeby. Skończyło się godzinne darcie dokumentów na kawałeczki
www.ja.pl
Napisano 14 lipiec 2016 - 16:08
Dla wszystkich userów w tym wątku, tych z 1, 2 postami, wymagany jest wieczny ban. W roli niszczarki dokumentów, nieźle sprawdza się zwykły kominek.
Pentagram Karakorum HP-120 AlCu + Arctic Cooling AF1225L
4 GB DDR3 1600 MHz
Było Asus Radeon HD 6950 DCU II, jest XFX 7850 z AC Mono - czego się nie robi dla tej ciszy!
SilentiumPC Deus G1 600W
Napisano 21 sierpień 2023 - 09:14
Niszczarka dokumentów to urządzenie, które powinno znaleźć się nie tylko w każdym biurze, ale też w domu. Każdy z nas posiada dokumenty zawierające dane osobowe, które po przedawnieniu należy usunąć w bezpieczny sposób. Najlepiej wybrać niszczarkę, która nie będzie miała zbyt dużej pojemności, bo nie niszczymy tak wiele papieru, ale za to możemy wybrać taką, która będzie miała funkcję cichej pracy, by nie przeszkadzała domownikom. Ponadto niektóre modele wyposażone są w automatyczne zatrzymywanie pracy, gdy w pobliżu pojawi się jakieś zwierze domowe lub dziecko. Warto poczytać trochę na temat niszczarek np. tu: www.niszczarkibiurowe.com i zainwestować w najbardziej odpowiednią. A wy posiadacie niszczarki w domach ? Jakie funkcje posiadają wasze niszczarki?
Od siebie mogę polecić sklep: https://www.doniszczarki.pl/
Ceny mają atrakcyjne, a wysyłka jest ekspresowa!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych