Jump to content

Photo

Jakiś pomysł na weekend we dwoje?

• Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 karpik

karpik
  • Użytkownicy
  • 228 posts

Posted 03 December 2015 - 09:08

Witam panowie. Zbliżają się urodziny mojej wybranki. Spędzamy je w domu ale chciałbym jakoś ciekawiej zaplanować wieczór. Zrobię kolację oraz mam juz dla niej prezent. Potem będzie noc we dwoje. Zastanawiałem się nad jakimiś gadżetami czy też dodakami. Czy macie moze jakieś dobre pomysły na to jak można byłoby bardziej podgrzać atmosfertę? 

• 0

#2 monki

monki
  • Użytkownicy
  • 164 posts

Posted 04 December 2015 - 07:40

Powiem Ci,ze to całkiem niezła opcja. Szczególnie,że bedzie to prezent nie tylko dla niej ale również i po części dla Ciebie. Jakiś czas temu również zastnawiałem się co kupić swojej dziewczynie na rocznicę oraz zorganizowałem taki wieczór. Była bardzo zadowolona. Z fajnych gadżeetów mogę polecić:

kajdanki

gry erotyczne

no i są jeszcze tabletki Cum on. Zwiększają odczucia ( to cos dla Ciebie, beziesz miał lepszą potencje). 

• 0

no i git

#3 MałgosiaZ

MałgosiaZ
  • Użytkownicy
  • 21 posts

Posted 04 December 2015 - 11:45

Fajnym pomysłem byłoby spa :) Ja w każdym razie byłabym zachwycona :)

• 0

#4 karpik

karpik
  • Użytkownicy
  • 228 posts

Posted 07 December 2015 - 06:32

Spa to faktycznie byłby fajny pomysł ale tak jak już pisałem spędzamy ten wieczór w domu tak więc niestety odpada... Może w przyszłym roku ale nie w tym ;) Mam pracę tego dnia i moja laska równięż tak więc nie bedziemy mogli się wyrwać nigdzie w ciągu dnia. Będziemy wolni dopiero wieczorem tak więc automatycznie nigdzie nie będziemy mogli pojechać. W sumie coś na mocniejszą potencję by się nawet przydało. Gdzie konkretnie kupowałeś te tabletki Cum on? 

• 0

#5 TanGhil5

TanGhil5
  • Użytkownicy
  • 9 posts

Posted 07 December 2015 - 10:50

Wrocław i Poznań są świetne do zwiedzania. Oczywiście też Kraków ale na pewno byliście 

• 0

Nic prawdziwego nigdy nie umarło - tylko nazwy, formy i złudzenia.

#6 anytsu3

anytsu3
  • Użytkownicy
  • 4 posts

Posted 07 December 2015 - 14:20

Zależy gdzie mieszkacie. Mi się bardzo podoba Wrocław na takie wyjazdy

• 0

(...), módl się i pracuj, dość hodowli pseudociąży pod habitem.

#7 monki

monki
  • Użytkownicy
  • 164 posts

Posted 08 December 2015 - 09:26

Spa to faktycznie byłby fajny pomysł ale tak jak już pisałem spędzamy ten wieczór w domu tak więc niestety odpada... Może w przyszłym roku ale nie w tym ;) Mam pracę tego dnia i moja laska równięż tak więc nie bedziemy mogli się wyrwać nigdzie w ciągu dnia. Będziemy wolni dopiero wieczorem tak więc automatycznie nigdzie nie będziemy mogli pojechać. W sumie coś na mocniejszą potencję by się nawet przydało. Gdzie konkretnie kupowałeś te tabletki Cum on? 

Np Tutaj.

Cena może nie najniższa, ale ważne że działają. No i przy przesyłce jest pełna anonimowość.

• 0

no i git

#8 peron

peron
  • Użytkownicy
  • 72 posts

Posted 08 December 2015 - 12:14

Np Tutaj.

Cena może nie najniższa, ale ważne że działają. No i przy przesyłce jest pełna anonimowość.

Sam przyjmuję te tabletki.W sumie dobrze wiedzieć,że obecnie jest na nie promocja bo kupowałem swego czasu w normalnej cenie. Maja bardzo dobre działanie. Niby nie miałem problemów z erekcja ale zdarzało się,że nie bylem w stanie jej utrzymać w trakcie stosunkku. Tabletki sprawiły,że wszystkie te problemy odeszły tak więc jestem zadowolony. Może nie jest to takie tanie ale aktualnie jest to moim zdaniem jeden z lepszych środków oraz wyprzedza dużo te wszystkie reklamowane obecnie w tv i radio produkty. 

• 0

#9 isabela

isabela
  • Użytkownicy
  • 1024 posts

Posted 04 January 2019 - 19:05

Najpierw podaruj żonie jakiś dobry prezent ... może kulki erotyczne? :) Na pewno podsyci to temperaturę w waszej sypialni i to długoterminowo. Mi mąż podarował kuli gejszy z https://plumbum.com....ulki-erotyczne- i codziennie ćwiczę z nimi mięśnie kegla. Uwierz mi... jest różnica w jakości seksu :D oczywiście na plus!

• 0

#10 bojownik

bojownik
  • Użytkownicy
  • 84 posts

Posted 14 April 2019 - 10:56

Ja polecam się wybrać do Bohumina do hotelu Pod zielonym dębem - piękne miejsce, mają pyszną restaurację do tego. Ale najlepsze jest piwne SPA i na to koniecznie trzeba się wybrać przy pobycie tam. Ja na pewno jeszcze tam wrócę z tego powodu własnie 

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users