Jump to content

Photo

Myszka - gdzie kupić ją tanio?

• Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 ArtMe3

ArtMe3
  • Użytkownicy
  • 5 posts

Posted 01 December 2015 - 22:42

Cześć.

Zastanawiam się właśnie nad wyborem jakiejś myszki dla gracza. Co moglibyście mi polecić? Znacie może jakiś sprawdzony sklep z tego typu akcesoriami? Ja znalzłem coś w tym sklepie komputerowym. Co o tym sądzicie?

62a0850b0b96f932736d81f47f3abc3d.jpg

• 0

Mówią, że czas leczy rany, ale to nie oznacza, że znika przyczyna smutku. A u mnie rana jest codziennie świeższa.

#2 Miodek

Miodek
  • Użytkownicy
  • 2009 posts
  • LokalizacjaPasieka

Posted 02 December 2015 - 10:57

To tak jakbyś zobaczył na Facebooku zdjęcie super laski. Zauroczyłbyś się bez opamiętania. Umawiasz się z nią a tu okazuje się, że to pusta blachara...

Po samym zdjęciu nie można zbyt wiele powiedzieć. Podaj jej parametry a najlepiej link do sklepu.

Powiedz, ile masz do wydania, co w myszce jest dla Ciebie najważniejsze i ewentualnie napisz jaki masz chwyt [klik].

• 0
Drogi analfebeto. Zamiast pisać na końcu posta "przepraszam za błędy", popraw je.

#3 marcin-ko

marcin-ko
  • Użytkownicy
  • 11 posts

Posted 09 December 2015 - 15:43

Na pewno nie kupuj myszek w dużych marketach. Za cenę najprostszych (i badziewnych) modeli możesz kupić przez internet tanią myszkę renomowanego producenta.

• 0

#4 milka80

milka80
  • Użytkownicy
  • 3 posts

Posted 22 February 2016 - 14:14

Nie kupuj w dużych marketach. zazwyczaj mają badziewia.

• 0

Można utopić rozum w winie, ale nieszczęścia utopić się nie da.

#5 aim92

aim92
  • Użytkownicy
  • 1502 posts

Posted 22 February 2016 - 23:07

Ja kupuje z allegro lub w sklepach internetowych np. Xkom jak są promocje czy rabaty.

W zeszłym roku szukałem myszki z sensorem avago 3310 - bardzo dobry, a nawet najlepszy z optykow wg mnie.
Wybór padł na Roccat Kone Pure Optical Black Edition. Cena tej myszy w media itp. wynosiła 250-350zł. Natomiast w xkomie 199 zł, a że miałem kod rabatowy to zapłaciłem 135 zł.
Swoją drogą mysz jest świetna tak jak moja poprzednia CM Spawn.
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users