Cześć.
Zastanawiam się właśnie nad wyborem jakiejś myszki dla gracza. Co moglibyście mi polecić? Znacie może jakiś sprawdzony sklep z tego typu akcesoriami? Ja znalzłem coś w tym sklepie komputerowym. Co o tym sądzicie?
Posted 01 December 2015 - 22:42
Cześć.
Zastanawiam się właśnie nad wyborem jakiejś myszki dla gracza. Co moglibyście mi polecić? Znacie może jakiś sprawdzony sklep z tego typu akcesoriami? Ja znalzłem coś w tym sklepie komputerowym. Co o tym sądzicie?
Mówią, że czas leczy rany, ale to nie oznacza, że znika przyczyna smutku. A u mnie rana jest codziennie świeższa.
Posted 02 December 2015 - 10:57
To tak jakbyś zobaczył na Facebooku zdjęcie super laski. Zauroczyłbyś się bez opamiętania. Umawiasz się z nią a tu okazuje się, że to pusta blachara...
Po samym zdjęciu nie można zbyt wiele powiedzieć. Podaj jej parametry a najlepiej link do sklepu.
Powiedz, ile masz do wydania, co w myszce jest dla Ciebie najważniejsze i ewentualnie napisz jaki masz chwyt [klik].
Posted 09 December 2015 - 15:43
Na pewno nie kupuj myszek w dużych marketach. Za cenę najprostszych (i badziewnych) modeli możesz kupić przez internet tanią myszkę renomowanego producenta.
Posted 22 February 2016 - 14:14
Nie kupuj w dużych marketach. zazwyczaj mają badziewia.
Można utopić rozum w winie, ale nieszczęścia utopić się nie da.
Posted 22 February 2016 - 23:07
0 members, 2 guests, 0 anonymous users