Skocz do zawartości

Zdjęcie

Szybsze wywołanie miesiączki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 hefehefe

hefehefe
  • Użytkownicy
  • 3 postów

Napisano 26 listopad 2015 - 16:50

Hejka. Zastanawiam się czy są jakieś skuteczne sposoby na szybsze wywołanie okresu. Możecie mi doradzić w tej kwestii? Tutaj są np. rady jak wywołać miesiączkę. Co o tym powiecie? Jest to według Was warte uwagi? Z góry dzięki :)

• 0

- Naruszasz moją prywatność - powiedziałam, cofając się o krok.
- Prywatność? Noro, to nie rewizja.

#2 Miodek

Miodek
  • Użytkownicy
  • 2009 postów
  • LokalizacjaPasieka

Napisano 26 listopad 2015 - 18:19

Co?

• 0
Drogi analfebeto. Zamiast pisać na końcu posta "przepraszam za błędy", popraw je.

#3 Discot

Discot
  • Użytkownicy
  • 4 postów

Napisano 26 listopad 2015 - 19:39

ćwiczenia i picie dużej ilości płynów. Solarium też przyspiesza

• 0

Bo tak naprawdę każdy z nas pragnie tylko jednego: wiedzieć, że jest dla kogoś ważny.Że bez niego czyjeś życie byłoby uboższe.

#4 kulik86

kulik86
  • Użytkownicy
  • 56 postów

Napisano 27 sierpień 2019 - 09:56

ja bym nie radziła samodzielnie działać i próbować niesprawdzonych sposobów na wywołanie miesiączki. Najlepiej iść na wizytę do dobrego ginekologa, który wykona potrzebne badania itd. Sama uczęszczam do  dr Katarzyny Jobda to profesjonalistka w 100% J polecam serdecznie

• 0

#5 Tymoteusz1

Tymoteusz1
  • Użytkownicy
  • 218 postów

Napisano 26 listopad 2020 - 09:01

Jasne, że są na to odpowiednie metody, ale to już musicie zastanowić się, czy na pewno warto rozregulować sobie cały cykl. W takiej sytuacji i dni plodne mogą ulec przesunięciu, dlatego też powinniście być w kontekście tego bardzo ostrożne. Jak dla mnie, warto ten temat dokładnie przegadać ze swoim lekarzem. 

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych