Jump to content

Photo

drukarka dla jarka !

• Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 dspk666

dspk666
  • Użytkownicy
  • 20 posts

Posted 21 November 2015 - 12:52

szukam urzadzenia wielofunkcyjnego podobnego to mojej obecnej zużytej drukarki (brother dcp145c)

Tusze zamienniki  mogłem do niej kupic za 1 zl na allegro ! 

I własnie tak taniego w eksplantacji kombajnu szukam ,tylko już nowszego modelu  

Macie cos ?

• 0

#2 Emill

Emill
  • Użytkownicy
  • 6 posts
  • LokalizacjaWarszawa

Posted 23 November 2015 - 14:41

Ja też przez wiele lat korzystałem z urządzenia wielofunkcyjnego brother i muszę przyznać, że ogromnym plusem było to, że drukarka miała naprawdę tanie tusze:) Z czasem zdecydowałem się na troszkę nowszy model i zdecydowałem się zakupić Brother Ink Benefit DCP-J 100 i muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolony, bo drukarka może nie jest demonem prędkości, ale pięknie drukuje, szybko skanuje i ma tanie tusze, które są naprawdę wydajne. Jak jakiś tusz się skończy to drukarka i tak jest w stanie drukować, no i jeszcze trzyletnia gwarancja, więc tez na plus, a takie urządzenie można kupić już w granicach czterystu złotych:)

• 0

#3 elqie

elqie
  • Użytkownicy
  • 1 posts

Posted 23 November 2015 - 19:47

ja z kolei jestem zadowolony z mojej j-315 - dosc glosna, ale modul wi-fi wart kazdych wyrzeczen.

no i tusze jak to do brothera - zamienniki po taniosci, ja kupilem najtansze co bylo i drukuje ok. zreszta reklamowac nie trzeba

choc obecnie zaluje jedyie ze nie kupilem wersji jakiejs A3 i z podajnikiem automatycznym. moze uzytecznosc okazjonalna, ale jak juz sie przyda to calkiem inna bajka

• 0

#4 olek32

olek32
  • Użytkownicy
  • 1 posts

Posted 07 December 2015 - 13:21

Na Epsony popatrz. Ja mam L365 i narzekać nie mogę. Tusze mega tanie. Do tego przy zakupie spory zapas dostajesz, a same drukarki mają teraz w promocji i zwracają część kosztów zakupu.Co do samego sprzętu, to akurat L365 ma wifi, drukuje z chmury i smartfona. Skanuje i drukuje szybko. Jakość jak dla mnie rewelacja. Generalnie nie ma się do czego przyczepić.

• 0

#5 Sławomir

Sławomir
  • Użytkownicy
  • 5 posts
  • LokalizacjaWrocław

Posted 15 December 2015 - 13:03

Ja korzystałem przez wiele lat z Epsona i również mogę go polecić, bo drukuje w bardzo dobrej jakości i dość szybko, no i kwestia tuszy - faktycznie są bardzo tanie, a do tego wydajne:) Jeżeli potrzebujesz urządzenia wielofunkcyjnego, które nie zajmuje dużo miejsca, ma tanie i wydajne tusze, a do tego szybko pracuje to myślę, że właśnie to urządzenie będzie dla Ciebie strzałem w dziesiątkę. Możesz także poczytać w sieci opinie na jego temat, jeżeli masz jakieś wątpliwości:) Najpierw zobacz, czy urządzenie spodoba Ci się gdzieś w sklepie stacjonarnym, a potem możesz szukać rozwiązań w sieci:)

• 0

#6 Kalihali

Kalihali
  • Użytkownicy
  • 7 posts
  • LokalizacjaLublin

Posted 08 September 2016 - 10:38

Drukarki Epsona są faktycznie bardzo dobre.

Sam mam taki model i wiem, że doskonale się sprawdzają w użytku domowym. W firmie także mam EPSONA, ale już jest on urządzeniem wielofunkcyjnym. Co do tuszy i zamienników, to faktycznie można trafić coś taniego, ale wydaje mi się, że na Allegro jest dość sporo podróbek. Dwa razy naciąłem się na taką 'promocję' w hiper niskich cenach. dlatego polecam sprawdzonych dostawców. Cena wyższa, ale za to gwarancja jakości.

• 0

#7 4online_pl

4online_pl
  • Użytkownicy
  • 30 posts

Posted 14 September 2016 - 13:01

Przede wszystkim warto sprecyzować jaki budżet posiadasz na ten cel i dopiero wtedy chętnie pomożemy, doradzimy na forum w kwestii wyboru odpowiedniej drukarki. Zwracaj uwagę na dostępność zamienników tuszy, bo to bardzo istotne oraz na ich cene. Akurat w przypadku Epsona czy Brothera nie ma z tym problemu.

• 0

#8 Kalihali

Kalihali
  • Użytkownicy
  • 7 posts
  • LokalizacjaLublin

Posted 22 November 2016 - 11:03

No tak, problemu nie ma, ale też nie ma sensu kupować drukarki, nawet do warunków domowych za jakieś śmieszne kwoty, gdzie zazwyczaj dostaje się marnej jakości produkt, który działa tylko na okres gwarancyjny. Akurat ja mam EPSONA https://atramentowka...idze-Tusz-Barva Kupiłem tę drukarkę w zestawie z kartridżem i tuszem. i wyszło całkiem fajnie, jeśli mówimy o kwocie. A co do zamienników o czym napisał Pan w poście wyżej, jestem tego samego zdania, że do Brothera a już szczególnie do EPSONA nie ma problemów właśnie z zamiennikami. Co do cen, to są one także bardzo umiarkowane.

• 0

#9 MonikaN

MonikaN
  • Użytkownicy
  • 1 posts

Posted 22 November 2016 - 14:45

ja mam cacona, bardzo łatwo można dostać zamienniki do nich, ja najczęściej zamawiam na bestprint24.pl

• 0

#10 anya88

anya88
  • Użytkownicy
  • 106 posts

Posted 24 June 2023 - 15:09

Wiecie sprzętów nie brakuje, także wszystko zależy od was co poszukujecie itd Jakie macie oczekiwania? Warto też przeczytać sobie artykuł https://www.hipergda...ne-wspomnienia/ odnośnie wyboru odpowiedniego też tuszu - bo i w takich rzeczach trzeba się orientować.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users