Witam mam problem z paskiem menu start w windows 10, gdy klikam lewym przyciskiem myszy na start nie reaguje (nic sie nie dzieje) natomiast prawym wszystko ok, poznikały mi też ikonki z paska, oto filmik z moim problemem:
Pasek menu start windows 10
Rozpoczęty przez themisiekk, 05 lis 2015 13:21
windows 10 menu start problem
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 05 listopad 2015 - 13:21
Napisano 06 listopad 2015 - 20:39
Obawiam się, że niestety i ja padłem ofiarą tego błędu w postaci unieruchomionego menu start oraz ikon systemowych na pasku. Uaktualnienie do Win 10 w moim przypadku zostało przeprowadzone drogą standardową poprzez windows update. Po przejrzeniu "wujka google" odnoszę wrażenie, że ten problem zatacza coraz większe kręgi pośród posiadaczy Windowsa 10. Mam nadzieję, że niebawem doczekamy się jakiejś "szczepionki" bo stosowanie zamienników w postaci zastępczych programów typu Menu Start akurat w tym systemie mija się z celem. Windows 10 w tym momencie za bardzo traci na funkcjonalności bez funkcji menu start.
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: windows 10, menu start, problem
Różne →
Gry →
stronghold crusader 2 - problemNapisany przez whVist, 03 sty 2019 stronghold crusader 2, gry steam i 4 więcej |
|
|||
Sprzęt (Hardware) →
Komputery przenośne →
Problem z Dell Latitude e6420Napisany przez Dawid02, 09 wrz 2017 problem, laptop, dell, latitude i 3 więcej |
|
|||
Internet i Sieci komputerowe →
Bezpieczeństwo →
Norton ConnectSafe - jak to usunąć ?Napisany przez xxxkowal, 09 sie 2017 norton, connectsafe, problem |
|
|||
Sprzęt (Hardware) →
Procesory, płyty główne i RAMy →
Problem z ramemNapisany przez RavenPL230, 05 sie 2017 ram, problem, pomoc |
|
|||
Internet i Sieci komputerowe →
Internet →
Internet przez kabelNapisany przez Kowis, 29 kwi 2017 Internet, wi fi, problem |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych