Witam forumowiczów! Mam pewien problem z zasięgiem pobieranego internetu w netbooku https://www.sony.pl/...oduct/VPCYB2M1E to jest ten tyle, że ja mam srebrny. A na czym polega dokładnie problem? Rozmontowałem netbooka żeby wyczyścić z kurzu wszystko i ok. Chodzi o wiele szybciej lecz okazało się, że zasięg pobieranego wifi bardzo zmalał. W pokoju z routerem brakuje 1 kreski do pełna lecz w kuchni. Parę metrów dalej nie ma wcale zasięgu... a w kuchni zazwyczaj było 100% kresek. Nawet na ogrodzie za ścianami sięgało a teraz lipa. Podejrzewam, że musiałem przestawić jakieś antenki od zasięgu ale ja się nie znam na hardware za bardzo... więc proszę was bardzo mocno o pomoc!
Prosty (tak myślę problem do rozwiązania)
Rozpoczęty przez Onizuka, 14 wrz 2015 13:01
wifi sieć netbook vpcyb2m1e
Brak odpowiedzi do tego tematu
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: wifi, sieć, netbook, vpcyb2m1e
Różne →
Hyde Park →
Operator sieci komórkowejNapisany przez isabela, 28 lip 2022 telefon, sieć |
|
|||
Sprzęt (Hardware) →
Pozostałe urządzenia →
Karta sieciowa. Problem.Napisany przez Stes, 04 lut 2017 karta sieciowa, wifi, internet |
|
|||
Internet i Sieci komputerowe →
Sieci komputerowe →
Router z laptopa- jak cofnąć?Napisany przez Eska89, 23 wrz 2016 router, sieć, laptop, internet |
|
|||
Sieci komputerowe →
Karta Atheros AR9485WB-EG Wireless Network Adapter mówi że jest połączenie a go nie maNapisany przez gorbisyn, 15 wrz 2016 Atheros, sieć, internet, windows7 i 1 więcej |
|
|||
Internet →
Problem z modemem LTENapisany przez kosmosxd, 28 lip 2016 sieć, internet, modem, LTE i 2 więcej |
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych