Skocz do zawartości

Zdjęcie

Głośniki w innym gniazdku (możliwe technicznie?)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 dissemblance

dissemblance
  • Użytkownicy
  • 7 postów

Napisano 30 wrzesień 2009 - 22:30

A więc... niesforny ułamany jack utknął w gniazdku i wszystkie możliwe pomysły wyjęcia owego niefrasobliwca zostały już zrealizowane, nie mam zamiaru ponownie się gimnastykować przy jednostce centralnej. Czy można (zapewne tak) podłączyć głośniki do innego gniazdka, tak aby komputer je wykrył i bym mogła się napawać dźwiękami? Czy jest jakiś program, który umożliwia takie "zabiegi", może ściągnięcie sterowników do karty dźwiękowej (i tak można ustawić dane gniazdko?)? W panelu sterowania nie ma możliwości przyporządkowania gniazdka do głośników, bo to kolor zielony, a ja mam do wykorzystania te dwa inne ;k.Proszę napisać w miarę jasno, zrozumiale, bo mnie technika nie lubi i moje zdolności komputerowe nikłe są.

karta dźwiękowa (nawet już opanowałam pamięciowo): SiS 7012 Audio Driver

także pomocy (smutne oczy), bo od dwóch tygodni cierpię na brak muzyki, popadnę zaraz w stan depresyjny.
  • 0
cz??owiek to rzeczownik, a rzeczownikami rz??dz?? przypadki

#2 Evon

Evon
  • Użytkownicy
  • 862 postów

Napisano 30 wrzesień 2009 - 22:49

Kup jakas pierwsza lepsza karte muzyczna za 20zł xD nowe gniazdo będzie i spoko..
A o takim programie nie slyszalem i to chyba nie mozliwe, wiem ze jak podlaczysz sluchawki pod mikrofon to mozna nagrywac sluchawkami o.O
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych