Jump to content

Photo

Gadu Gadu

• Please log in to reply
13 replies to this topic

#1 Shady

Shady
  • Użytkownicy
  • 186 posts
  • LokalizacjaBielsko-Biała

Posted 01 July 2015 - 21:46

Witam. Czy ktoś kto używa GG,ponieważ  nie wiem  jak odpalić 2 gg na raz? Tak żeby 2 konta były otwarte.

• 0

Nie jesteś silny​ wtedy gdy idzie​sz ulica w pięci​u i boi się cieb​ie jeden , lecz ​wtedy gdy idzies​z sam i boi się ​ciebie pięciu.

#2 Miodek

Miodek
  • Użytkownicy
  • 2009 posts
  • LokalizacjaPasieka

Posted 02 July 2015 - 17:55

Jedno z aplikacji pod windows, a drugi w przeglądarce gg.pl.

• 0
Drogi analfebeto. Zamiast pisać na końcu posta "przepraszam za błędy", popraw je.

#3 Shady

Shady
  • Użytkownicy
  • 186 posts

Posted 03 July 2015 - 14:32

No właśnie chodzi o to, żeby 2 aplikacje

• 0

Nie jesteś silny​ wtedy gdy idzie​sz ulica w pięci​u i boi się cieb​ie jeden , lecz ​wtedy gdy idzies​z sam i boi się ​ciebie pięciu.

#4 Miodek

Miodek
  • Użytkownicy
  • 2009 posts
  • LokalizacjaPasieka

Posted 03 July 2015 - 15:48

Raczej niemożliwe. Możesz zemulować sobie system w systemie, ale też nie wiem czy takie rozwiązanie spełni Twoje wymagania.

• 0
Drogi analfebeto. Zamiast pisać na końcu posta "przepraszam za błędy", popraw je.

#5 Shady

Shady
  • Użytkownicy
  • 186 posts

Posted 03 July 2015 - 20:36

Na forach pisali,że w opcjach jest niestety nie widzę czegoś takiego jak ''zezwalaj na wielokrotne uruchamianie''

• 0

#6 Miodek

Miodek
  • Użytkownicy
  • 2009 posts
  • LokalizacjaPasieka

Posted 04 July 2015 - 09:05

Bo ta opcja była dostępna kiedy GG było lekkim i szybkim programem. Kiedy zaczęli dokładać coraz to bardziej zmyślne dodatki wydajność spadała przez co uruchomienie dwóch osobnych procesów nie działało zbyt dobrze.

• 0

#7 Shady

Shady
  • Użytkownicy
  • 186 posts

Posted 04 July 2015 - 09:39

No dobrze ;) Temat do zamknięcia.

• 0

#8 janosz

janosz
  • Użytkownicy
  • 7 posts

Posted 06 July 2015 - 23:32

Może jedno konto na komunikatorze GG, a drugie na chociażby Tlenie?

• 0

#9 Shady

Shady
  • Użytkownicy
  • 186 posts

Posted 07 July 2015 - 07:58

Tylko nie tlen prosze :D

• 0

#10 Miodek

Miodek
  • Użytkownicy
  • 2009 posts
  • LokalizacjaPasieka

Posted 07 July 2015 - 17:09

To moze WTW?

• 0

#11 SandraZaszeptaniPl

SandraZaszeptaniPl
  • Użytkownicy
  • 3 posts

Posted 13 July 2015 - 15:05

W starszych wersjach taka opcja była dostępna, ale teraz faktycznie jej nie ma... Najlepszy sposób jest taki jak już zaproponował Miodek :D Najszybciej!

• 0

#12 Shady

Shady
  • Użytkownicy
  • 186 posts

Posted 14 July 2015 - 08:39

Wyczaiłem już poprostu tam gdzie jest profil trzeba kliknąć ''menedżer profili'' i tam wyskakuje 2 konto :) Dzieki wszystkim za rady. Do zamknięcia.

• 0

#13 mak91

mak91
  • Użytkownicy
  • 11 posts

Posted 16 July 2015 - 12:03

Wyczaiłem już poprostu tam gdzie jest profil trzeba kliknąć ''menedżer profili'' i tam wyskakuje 2 konto :) Dzieki wszystkim za rady. Do zamknięcia.

Z tego co wiem ta opcja jest stosunkowo stara :)

• 0

Zapraszam na mojego bloga:

https://informatykak....wordpress.com/

#14 Shady

Shady
  • Użytkownicy
  • 186 posts

Posted 20 July 2015 - 18:57

Ale działa :)

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users