Witam, mam pewien problem, otóż po włączeniu gry pojawił się błąd po czym gra się wyłączyła zmieniając rodzielczość mojego monitora, ekranu. Co dziwne kiedy chce ją zmienić w ustawieniach pokazuje tam normalna 1280 na 1024 jednak nie jest to standardowy widok, wszystko jest takie pomniejszone. Bardzo to utrudnia funkcjonowanie. Co więcej po restarcie komputera nic się nie zmienia, kiedy włączyłem tą grę (udało mi się ją uruchomić) ku mojemu zdziwieniu rozdzielczość mojego ekranu jakby przeniosła się na grę tzn. teraz tam jest wszystko większe, tak jak dotychczas było na pulpicie. Podsumowując rozdzielczości jakoś się pozmieniały, tu na pulpicie jak zarówno na stronach internetowych (to nie kwestia ctrl +,- ) jest wszystko pomniejszone, natomiast w grze ikony napisy są większe tak jak były wcześniej na monitorze. Na karcie graficznej również pokazuje normalną rozdzielczość choć taka nie jest. Chciałem również zrobić screen shota jednak kiedy go zrobiłem i wszedłem do painta ekran na zdjęciu wyglądał normalnie.. Jestem zielony, dodam że karta graficzna to ATI Radeon 5500 HD.Proszę o pomoc...

1 odpowiedź w tym temacie
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Monitor
Sprzęt (Hardware) →
Karty graficzne i monitory →
Iiyama Wasze doświadczenia z firmą i jej monitorami.Napisany przez Byun, 16 lut 2017 ![]() |
|
![]() |
||
Sprzęt (Hardware) →
Jaki TV zamiast monitora do PCNapisany przez erpees21, 02 sie 2016 ![]() |
|
![]() |
||
Sprzęt (Hardware) →
Pozostałe urządzenia →
Ciemny ekran po 1 sekundzie od włączenia monitoraNapisany przez Narek, 17 cze 2016 ![]() |
|
![]() |
||
Sprzęt (Hardware) →
Monitor do gier i grafiki z IPS za około 2000 złNapisany przez milecki, 08 mar 2016 ![]() |
|
![]() |
||
Sprzęt (Hardware) →
Męczące się oczy w dynamicznych scenach podczas graniaNapisany przez Marucins, 02 sty 2016 ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych