Planuję założyć stronę internetową i nie wiem z jakim kreatorem, moja wiedza informatyczna jest niewielka, więc odpadają programy do tworzenia stron. Ma być to strona o tematyce sportowej, a konkretnie informacje sportowe, tak żeby można było dodać redaktorów potem itd, najlepiej żeby koszty były jak najniższe, i jakby mi ktoś coś więcej powiedzieć, jak wykupić domenę. Z góry dzięki za odpowiedzi.
jaki kreator stron www?
Napisano 29 czerwiec 2015 - 18:35
Napisano 29 czerwiec 2015 - 19:46
Planuję założyć stronę internetową i nie wiem z jakim kreatorem, moja wiedza informatyczna jest niewielka, więc odpadają programy do tworzenia stron. Ma być to strona o tematyce sportowej, a konkretnie informacje sportowe, tak żeby można było dodać redaktorów potem itd, najlepiej żeby koszty były jak najniższe, i jakby mi ktoś coś więcej powiedzieć, jak wykupić domenę. Z góry dzięki za odpowiedzi.
Poczytaj o CMS. Nikt nie będzie miał aż na tyle chęci żeby wytłumaczyć to od podstaw.
Jak wykupić domenę? Zamawiasz płacisz, masz...
Najlepszym rozwiązanie dla Ciebie na początek jest skorzystanie z jakiegoś darmowego hostingu z auto-instalatorem, który Cie wyręczy w instalacji CMS który wybierzesz, załapiesz trochę to dopiero potem myśl o tym jak kupić domenę.
Napisano 28 wrzesień 2015 - 14:01
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych