Pomocy!!!!
Napisano 01 sierpień 2007 - 20:56
Napisano 02 sierpień 2007 - 12:27
Jak to admin stwierdził robie na forum za tego "niedobrego". No to musze wywiązać się z roli

efcia871, ze względu na to, że jesteś kobietą

Po pierwsz nie ten dział. Te pytania nadają się do działu związanego z oprogramowaniem, gdzie (jak już zdążyłem się zorientować) także je umieściłaś.
Po drugie nie zakładaj tylu tematów

Po trzecie

To tyle z mojej strony

No dobra nie jestem przecież takim potworem

Cytat
Pyt 1. Czy ktos jest w stanie napisac mi czy istnieje mozliwosc sprawdzenia gdzies OSTATNIO USUWANE FOLDERY I PLIKI?
O sprawdzaniu ostatnio usuwanych nie słyszałem, ale o ostatnio używanych tak

Może to też pomoże klik
Cytat
Takie informacje znajdziesz w swojej przeglądarce. Z tego co widze używasz opery. Wejdź w narzędzia, a następnie wybierz historię. Możesz też użyć kombinacji klawiszy ctrl+alt+h.Pyt 2. Gdzie moge sprawdzic w systemie strony internetowe na ktore sie wchodzilo?
A co do systemu to hisotrię ukrwa tam znany i powszechnie "lubiany" internetowy penetrator czyli IE. Można się wtedy pobawić w rejestrze i usunąć wszelkie ślady surfowania po sieci.
Zawsze można zajrzeć do C:\Documents and Settings\xxx\Ustawienia lokalne\Historia
Cytat
Pyt3. Co moze zawierac pamiec podreczna cache?
A proszę bardzo --> klik
No to wszystko

Za pomoc dziękuję mojej koleżance Wiki

Napisano 02 sierpień 2007 - 18:02

heh to powinnam ci teraz dziekowac ze mi ostro nie pojedziesz:) No coz co racja to racja o komputerach nie mam zielonego pojecia wiec dlatego tez sie znalazlam tutaj:P
Po pierwsz nie ten dział. Te pytania nadają się do działu związanego z oprogramowaniem, gdzie (jak już zdążyłem się zorientować) także je umieściłaś.
Hmm na innym forum dalam ten sam temat w dziale "oprogramowania" no i sie admin przyczepil ze to nie ten dzial.. Takze no..

Po trzecie

Nooo i z google korzystalam tylko jak sama mowie wolalabym streszczenie tego co znajduje sie w wikipedi w dwoch zdaniach czytanie czegos takiego przyprawia mnie o mdlosci:)heh pozdro dla wszystkich "kompterowcow"

Hmm a co do tych usuwanych plikow to znalazlam taki program jak AusLogics Emergency Recovery i chyba z niego skorzystam ale dziki za pomoc:)
PS: Faktycznie nie jestes taki straszny:)

Napisano 02 sierpień 2007 - 18:08
Cytat
Hmm na innym forum dalam ten sam temat w dziale "oprogramowania" no i sie admin przyczepil ze to nie ten dzial.. Takze no..
Niewiadomo kogo sluchac w tym wypadku:P
Ciekawe jakie to forum

Cytat
Nooo i z google korzystalam tylko jak sama mowie wolalabym streszczenie tego co znajduje sie w wikipedi w dwoch zdaniach czytanie czegos takiego przyprawia mnie o mdlosci:)heh pozdro dla wszystkich "kompterowcow" )
No zgadza się, tylko był jeden mały problem

Cytat
Hmm a co do tych usuwanych plikow to znalazlam taki program jak AusLogics Emergency Recovery i chyba z niego skorzystam ale dziki za pomoc:)
CCleaner też jest dość ciekawym programem

Cytat
Miło mi

Pozdrawiam
P.S. Moderatorzy nie spać! Przenieście temat tam gdzie powinien się znajdować

Napisano 02 sierpień 2007 - 18:17
Cytat
CCleaner też jest dość ciekawym programem

Cytat
Hmm z tego co wyczytalam ten program ktory mi poleciles i z ktorego sam korzystasz pozwala na usuwanie plikow czyszczenie list itp a mnie chodzi nie tyle o samo usuwanie tylko o hmm podglad i kontrole plikow ktore zostaly wczesniej usuniete:P
Napisano 02 sierpień 2007 - 18:31
Przytoczyłem jego nazwe tak na marginesie

Napisano 02 sierpień 2007 - 18:33
Cytat
To nie jest typowo taki program o jaki pytałaś, ale CCleaner również tworzy listę usuwanych plików do której masz dostęp.
Przytoczyłem jego nazwe tak na marginesieodnośnie samego usuwania 8-)
Cfaniak:P No dobrze dobrze zostane jednak przy tym programie o ktorym pisalam bo latwiej mi go bylo sciagnac a ztym mam klopoty:)

Napisano 02 sierpień 2007 - 18:35

BTW blondynka?

Napisano 02 sierpień 2007 - 18:39

Napisano 02 sierpień 2007 - 18:45
Cytat
A cos taki ciekwy mojego koloru wlosow:>
?? No w zyciu blondynka na pewno nie jestem a wlosy?! Moooze moozee...
:P;) heh
Tak tylko pytam

Napisano 02 sierpień 2007 - 18:47

Napisano 02 sierpień 2007 - 18:48

Napisano 02 sierpień 2007 - 18:50

Napisano 02 sierpień 2007 - 18:51

Pozdrawiam

Napisano 02 sierpień 2007 - 18:53

Pozdrawiam
Napisano 02 sierpień 2007 - 19:02

Napisano 02 sierpień 2007 - 20:09

BTW Jak teraz wpadnie tu jakiś mod to się nam dostanie