Skocz do zawartości

Zdjęcie

Detektyw :D

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Shady

Shady
  • Użytkownicy
  • 186 postów
  • LokalizacjaBielsko-Biała

Napisano 12 maj 2015 - 18:41

Witojcie! Poszukuję fajnego avataru! Będą + jak mi się spodoba :) Można podawać propozycję! Miałem wypatrzonego ale zapomniałem

nazwę. (Zdjęcie go macie w Gry/Counter-Strike 1.6/Source).

Ps.Wiem,że w google->Grafika są :) Ale szukam konkretnego :)

• 0

Nie jesteś silny​ wtedy gdy idzie​sz ulica w pięci​u i boi się cieb​ie jeden , lecz ​wtedy gdy idzies​z sam i boi się ​ciebie pięciu.

#2 Miodek

Miodek
  • Użytkownicy
  • 2009 postów
  • LokalizacjaPasieka

Napisano 13 maj 2015 - 10:43

Polecam ten.

Załączone pliki

• 0
Drogi analfebeto. Zamiast pisać na końcu posta "przepraszam za błędy", popraw je.

#3 Shady

Shady
  • Użytkownicy
  • 186 postów

Napisano 13 maj 2015 - 20:03

Miodku ale to twoj avek ;3
  • 0

Nie jesteś silny​ wtedy gdy idzie​sz ulica w pięci​u i boi się cieb​ie jeden , lecz ​wtedy gdy idzies​z sam i boi się ​ciebie pięciu.

#4 Miodek

Miodek
  • Użytkownicy
  • 2009 postów
  • LokalizacjaPasieka

Napisano 14 maj 2015 - 10:45

No, nie do końca mój bo sam przywłaszczyłem sobie gdzieś z odmętu Internetu. Tak czy siak szukałeś fajnego, więc proszę.

• 0
Drogi analfebeto. Zamiast pisać na końcu posta "przepraszam za błędy", popraw je.

#5 Shady

Shady
  • Użytkownicy
  • 186 postów

Napisano 14 maj 2015 - 12:56

Dwóch użytkowników o tym samym avatarze? :D

• 0

#6 Miodek

Miodek
  • Użytkownicy
  • 2009 postów
  • LokalizacjaPasieka

Napisano 14 maj 2015 - 18:53

Nie jest to zabronione.

• 0

#7 Shady

Shady
  • Użytkownicy
  • 186 postów

Napisano 15 maj 2015 - 11:16

Ja wiem :) Ale tak dziwnie trochę bym się czuł :)

• 0

#8 Shady

Shady
  • Użytkownicy
  • 186 postów

Napisano 15 maj 2015 - 11:47

Przepraszam za pisanie posta pod postem. Avatar może być też jako jakaś tarcza z odznaką albo sama odznaka typu czaszka itd.

• 0

#9 isabela

isabela
  • Użytkownicy
  • 1039 postów

Napisano 04 czerwiec 2020 - 11:15

Według mnie pomoc detektywa w wielu sprawach jest naprawdę dobrym rozwiązaniem. Oczywiście ważny jest też wybór firmy detektywistycznej. Jeżeli chodzi o moje doświadczenie w tym temacie to z pewnością mogę polecić Wam to konkretne miejsce:  https://detektywi.ne...ektyw-warszawa/  Mają w swoich szeregach świetnych specjalistów, którzy doskonale wiedzą po jakie warianty sięgać aby odpowiednio rozwiązać daną sprawę.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych