Witojcie! Poszukuję fajnego avataru! Będą + jak mi się spodoba Można podawać propozycję! Miałem wypatrzonego ale zapomniałem
nazwę. (Zdjęcie go macie w Gry/Counter-Strike 1.6/Source).
Ps.Wiem,że w google->Grafika są Ale szukam konkretnego
Napisano 12 maj 2015 - 18:41
Witojcie! Poszukuję fajnego avataru! Będą + jak mi się spodoba Można podawać propozycję! Miałem wypatrzonego ale zapomniałem
nazwę. (Zdjęcie go macie w Gry/Counter-Strike 1.6/Source).
Ps.Wiem,że w google->Grafika są Ale szukam konkretnego
Nie jesteś silny wtedy gdy idziesz ulica w pięciu i boi się ciebie jeden , lecz wtedy gdy idziesz sam i boi się ciebie pięciu.
Napisano 13 maj 2015 - 10:43
Polecam ten.
Napisano 13 maj 2015 - 20:03
Nie jesteś silny wtedy gdy idziesz ulica w pięciu i boi się ciebie jeden , lecz wtedy gdy idziesz sam i boi się ciebie pięciu.
Napisano 14 maj 2015 - 10:45
No, nie do końca mój bo sam przywłaszczyłem sobie gdzieś z odmętu Internetu. Tak czy siak szukałeś fajnego, więc proszę.
Napisano 14 maj 2015 - 12:56
Dwóch użytkowników o tym samym avatarze?
Napisano 14 maj 2015 - 18:53
Nie jest to zabronione.
Napisano 15 maj 2015 - 11:16
Ja wiem Ale tak dziwnie trochę bym się czuł
Napisano 15 maj 2015 - 11:47
Przepraszam za pisanie posta pod postem. Avatar może być też jako jakaś tarcza z odznaką albo sama odznaka typu czaszka itd.
Napisano 04 czerwiec 2020 - 11:15
Według mnie pomoc detektywa w wielu sprawach jest naprawdę dobrym rozwiązaniem. Oczywiście ważny jest też wybór firmy detektywistycznej. Jeżeli chodzi o moje doświadczenie w tym temacie to z pewnością mogę polecić Wam to konkretne miejsce: https://detektywi.ne...ektyw-warszawa/ Mają w swoich szeregach świetnych specjalistów, którzy doskonale wiedzą po jakie warianty sięgać aby odpowiednio rozwiązać daną sprawę.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych