Jump to content

Photo

Wywala mnie z Firefoxa - ugh.

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Otoshi

Otoshi
  • Użytkownicy
  • 2 posts

Posted 20 September 2009 - 12:57

Witam wszystkich ^^.
Od piątku regularnie wyrzuca mnie z Firefoxa - pokazuje się standardowy tekst "wystąpił problem z aplikacją firefox.exe i musi zostać zamknięta". Uprzedzam, że nigdy wcześniej się to nie pojawiało. Miałam ostatnio problem z łączeniem się z internetem - okazało się, że kabel jest przełamany, więc teoretycznie dwa dni z niego nie korzystałam. Przedwczoraj właśnie został naprawiony, włączyłam Mozillę i za chwilę się to pokazało. Zainstalowałam nową wersję, licząc na to, że się poprawi, ale jednak nie : >. Liczę na pomoc, bo chyba zaraz z tym zwariuję, tracę połowę danych...
  • 0

#2 Evon

Evon
  • Użytkownicy
  • 862 posts

Posted 20 September 2009 - 15:09

Zrob scan ComboFixem, moze jakiś Virus albo coś, bycmoże masz jakiś zły plugin do FF
  • 0

#3 Otoshi

Otoshi
  • Użytkownicy
  • 2 posts

Posted 21 September 2009 - 18:09

ComboFix zrobił scan, ale nie pozwoliłam nic mu usunąć... jednak to jest strach, bo podobno może spowodować złe działanie systemu, a mnie za to by chyba zabili.
Najgorsze jest to, że pokazuje się to tylko mi (tzn. tylko mojemu użytkownikowi) i tylko w przypadku Mozilli. Może to dlatego, że tylko ja kombinuję z motywami itd.?
Zły plugin do FF? Możesz to trochę rozszerzyć?
  • 0

#4 Evon

Evon
  • Użytkownicy
  • 862 posts

Posted 22 September 2009 - 16:04

tylko ja kombinuję z motywami itd.?
Zły plugin do FF? Możesz to trochę rozszerzyć?

Odpowiedz masz powyzej, pluginy, czyli sprawdz czy masz jakeis pluginy, usun wszystkie motywy oraz pluginy.. powinno działac :)
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users