Witam. Od jakiegoś czasu mam problemy z internetem, a konkretnie po włączeniu komputera po okołu 10 min podczas pobierania czegoś z internetu lub korzystania z niego jego szybkość gałtownie spada ( z około 980KB/s do około 18-22 KB/s) i trzyma się przez długi czas . To nie jest problem dostawcy, bo na innych użądzeniach działa stabilnie i szybko jak zwykle. Przeskanowałem komputer kilka razy (mój program antywirusowy to eset) i nic nie wykrył. Nie wiem w czym jest problem i jak go naprawidź lub go się pozbyć. Prosze o pomoc.
Problem z internetem! Pomocy
Started by kumapol, 12 Apr 2015 20:32
Problem z internetem pomocy pilne
1 reply to this topic
Also tagged with one or more of these keywords: Problem z internetem, pomocy, pilne
Ogłoszenia →
Zlecenie →
Proszę o usunięcie moich kont Remix oraz Remix151 z strony / forum www.pcfoster.pl / www.forum.pcfoster.plStarted by PleaseDeleteMyAccount, 25 Oct 2022 konto, delete, account, usuń and 4 more... |
|
|||
Sprzęt (Hardware) →
Karty graficzne i monitory →
GTX 980 nie działa - komputer nie "widzi"Started by Lieven, 27 Jan 2017 GTX 980 problem nie dziala, Gtx and 6 more... |
|
|||
|
Internet i Sieci komputerowe →
Sieci komputerowe →
Trójnik rozdzielenie kablaStarted by riczi23, 29 Nov 2016 internet, połączenie, router and 1 more... |
|
||
Sprzęt (Hardware) →
Karty graficzne i monitory →
GPU, monitor no signal pod obciążeniemStarted by rico888, 24 Mar 2016 gpuGPU, problem, stres, restart and 5 more... |
|
|||
Internet i Sieci komputerowe →
Internet →
Sieć niezidentyfikowana, problemy z internetemStarted by Zachlany, 13 Feb 2016 sieć niezidentyfikowana and 1 more... |
|
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users