Witam. Od jakiegoś czasu mam problemy z internetem, a konkretnie po włączeniu komputera po okołu 10 min podczas pobierania czegoś z internetu lub korzystania z niego jego szybkość gałtownie spada ( z około 980KB/s do około 18-22 KB/s) i trzyma się przez długi czas . To nie jest problem dostawcy, bo na innych użądzeniach działa stabilnie i szybko jak zwykle. Przeskanowałem komputer kilka razy (mój program antywirusowy to eset) i nic nie wykrył. Nie wiem w czym jest problem i jak go naprawidź lub go się pozbyć. Prosze o pomoc.

Problem z internetem! Pomocy
Rozpoczęty przez kumapol, 12 kwi 2015 20:32
Problem z internetem pomocy pilne
1 odpowiedź w tym temacie
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Problem z internetem, pomocy, pilne
Ogłoszenia →
Zlecenie →
Proszę o usunięcie moich kont Remix oraz Remix151 z strony / forum www.pcfoster.pl / www.forum.pcfoster.plNapisany przez PleaseDeleteMyAccount, 25 paź 2022 ![]() |
|
![]() |
||
Sprzęt (Hardware) →
Karty graficzne i monitory →
GTX 980 nie działa - komputer nie "widzi"Napisany przez Lieven, 27 sty 2017 ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Internet i Sieci komputerowe →
Sieci komputerowe →
Trójnik rozdzielenie kablaNapisany przez riczi23, 29 lis 2016 ![]() |
|
![]() |
|
Sprzęt (Hardware) →
Karty graficzne i monitory →
GPU, monitor no signal pod obciążeniemNapisany przez rico888, 24 mar 2016 ![]() |
|
![]() |
||
Internet i Sieci komputerowe →
Internet →
Sieć niezidentyfikowana, problemy z internetemNapisany przez Zachlany, 13 lut 2016 ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych