zaproszenia na Lockerz.com
Napisano 17 wrzesień 2009 - 21:26
- odpowiedź na pytanie (jedno pytanie dziennie) (2pk)
- logowanie sie codziennie (2pk)
- zapraszanie znajowych (2pk)
Jeśli jest ktoś zainteresowany proszę piasać na gg:15565407
Napisano 18 wrzesień 2009 - 09:44
Ja również posiadam zaproszenia na stronę lockerz wszystkie nagrody i rejestracja całkowicie darmowe. Po otrzymaniu zaproszenia rejestracja zajmuje niecałe 1min
Wszelkie pytania i prośby o zaproszenie proszę pisać na PW, mail mario2000mail@gmail.com lub gg 3126435 I podawać swoje MAILE
Można kierować się do mnie ze wszelkimi pytaniami na wszystko odpowiem o pomogę
Napisano 18 wrzesień 2009 - 15:36
Napisano 19 wrzesień 2009 - 01:22
Serwis ten charakteryzuje się możliwością wymiany punktów na bardzo atrakcyjne nagrody, zaczynając od PenDrive 2 GB w formacie opaski na rękę za 40 PTZ*, przez konsole do gier Playstation 3 Slim za 625 PTZ*, kończąc na skuterze Piaggio Fly 150 za 7500 PTZ*.
JAK ZBIERAĆ PUNKTY?
1. Codziennie za samo zalogowanie 2 PTZ*.
2. Za zaproszenie kogoś 2 PTZ*.
3. Za odpowiadanie (byle jak) na codzienne pytania (zakładka Dailies) od 2 do 10 PTZ*.
Warto wspomnieć że od 20 poleconych suma punktów mnoży się razy 2, dostajemy dostęp do sklepu dla VIP'ów jak i na nasz adres pocztowy (po rejestracji proszę uzupełnić zakładkę Settings) przechodzi T-Shirt z logiem programu. Strona dostępna jest w całości w języku Angielskim.
Program Lockerz.com aktualnie dostępny jest w wersji beta, oficjalny start przewidziany został na 15 października br. Udostępnione zostaną wtedy nowe nagrody, zostaną również dodane dodatkowe metody zarabiania PTZ*, m.in granie w gry, słuchanie muzyki, czy oglądanie filmów. W obecnej chwili wysyłka do Polski kosztuje dodatkowe 20 PTZ*, ale wraz z oficjalnym startem serwisu, wysyłka do wszystkich krajów ma być darmowa.
Parę dowodów:
1. http://img197.images...p?g=pewnosc.jpg
2. http://www.youtube.c...arch_type=&aq=f
Fundatorem programu jest firma Liberty Media, jedna z największych firm medialnych w USA. Szefem Executive Officer Lockerz jest Kathy Savitt, były zarządca w Amazon.com i American Eagle Outfitters.
PTZ* - Punkty do zdobycia w programie.
Przypomnę ze zaproszenia można zdobyć pod numerem Gadu-Gadu: 169550 (Pisać nawet jeśli posiadam status "Niedostępny").
Pozdrawiam
Tomasz Owczarek
@Nyscerion.eu - Copyright ©.

Mieli do wyboru wojn??, lub ha??b??, wybrali ha??b??, a wojn?? b??d?? mieli tak�e. - Winston Churchill
Nie ma nic dobrego w wojnie. Z wyj??tkiem jej ko??ca. - Abraham Lincoln
Napisano 20 wrzesień 2009 - 15:25
Lockerz jest to amerykański portal internetowy poprzez który możemy zbierać punkty czyli tak zwane: "PTZ".
W zamian za punkty twórcy oferują bardzo przyzwoite nagrody.
Strona jest również w pełni darmowa oraz elitarna ponieważ aby się zarejestrować potrzebne jest zaproszenie.
Lockerz został założony w marcu 2009 roku przez byłego szefa serwisu Amazon.com
Bardzo mi się spodobała ta strona więc postanowiłem zrobić jej Polski opis.
Chciałbyś zaproszenie?
Zapraszam na stronę http://zaproszenia-lockerz.yoyo.pl
Ciekawi was pewnie jakie są nagrody?
Nagrody typu pendrive, ipod, gry, a nawet TV.
Czy aby na pewno uczciwe?
JASNE! Chcesz dowodów? Zapraszam na stronę http://zaproszenia-lockerz.yoyo.pl
Napisano 21 wrzesień 2009 - 20:28
Można dostać tam zaproszenie i uzyskać przydatnych informacji

Napisano 23 wrzesień 2009 - 15:50

Napisano 23 wrzesień 2009 - 16:38
W treści podawać swoje maile.
Odpowiadam szybko i na 100%!!!!
Warto!!!
Napisano 24 wrzesień 2009 - 16:06
Napisano 25 wrzesień 2009 - 18:38
Polega ona na zbieraniu punktów, ktore mozna pozniej wymieniac na nagrody (za
free, do wyboru m.in. iPod Touch, laptop Apple etc.).
JAK ZBIERAĆ PUNKTY?
Jest to banalne:
1. Codziennie za samo zalogowanie (2 ptz)
2. Za zaproszenie kogoś (2 ptz)
3. Za grę ( Czasem nawet 40 ptz)
4. Za odpowiadanie [byle jak] na codzienne pytania [zakładka dailes] (od 2 do
10 ptz)
Bez zaproszenia nie ma mozliwosci zarejestrowania sie na Lockerzie!
Jezeli chcesz invita, napisz na mikolaj.overlord@interia.pl lub gg5746710(w ostatecznosci, jestem na niewidocznym)
Gwarantuje, ze nie jest to zaden przekret!
Czym jest Lockerz?
Lockerz jest portalem społecznościowym mąjcym na celu zrzeszenie ludzi w jednym portalu gdzie będą mogli porozmawiać, pograć w gry, posłuchać muzyki, oglądać filmiki a nawet wygrać różne nagrody!
Czy lokerz to nie jest jedno wielkie oszustwo ???
Lockerz jest to prawdziwa firma która jest finansowany przez Liberty Media, jedną z największych firm medialnych w Stanach Zjednoczonych. Szefem Lockerz jest Kathy Savitt, były zarządca w Amazon.com i American Eagle Outfitters.
Czy nagrody są wysyłane do Polski?
Aktualnie do Polski i innych krajów oprócz USA nie wysyłają, przyczyną jest to iż strona aktualnie jest w wersji beta i wszystko dostępne będzie w najbliższym czasie.
*Nagrody do Europy będą wysyłane już 15/10/09 (15 października), więc mamy czas by nazbierać sobie trochę punktów.
Dlaczego Lockerz daje nagrody na niskich poziomiach PTZ?
Po pierwsze, chcę podziękować za angażowanie się na początku. Wymiatasz. Po drugie, pomagasz nam budować najfajniejszą grupę marki trendy za każdym razem, gdy zapraszasz znajomych do Lockerz … ale prawdopodobnie wiesz to. I w końcu, chcemy abyś wypróbował różne poziomy PTZ by zakosztowac, jak wszystko będzie działać, kiedy idziemy na żywo jeszcze tej jesieni. Ta wersja z PTZ jest testowa dla nas aby dowiedzieć się, co chcesz, co chcemy, i jak wspólnie możemy sprawić że Lockerz będzie niewiarygodne, kiedy oficjalnie wystartuje.
Ile moge posiadać kont ??
Jednej osobie wolno zarejestrować jedno konto. Każda osoba w gospodarstwie domowym może mieć własne konto.
Kiedy Lockerz wystartuje?
Lockerz startuje etapami. Niekture z przewidzianych funkcji już są, reszta pojawi się puźniej. Kompletna witryna wystartuje tej jesieni. Jednak punkty można zbierać już teraz.
Zaproszenia----> mikolaj.overlord@interia.pl lub w ostatecznosci 5746710(jestem na niewidocznym)
Napisano 26 wrzesień 2009 - 10:38
Napisano 26 wrzesień 2009 - 11:49

Napisano 27 wrzesień 2009 - 13:51

Polega ona na zbieraniu punktów, które można później wymieniać na nagrody (za
free, do wyboru m.in. iPod Touch, laptop Apple etc.).
JAK ZBIERAĆ PUNKTY?
Jest to banalne:
1. Codziennie za samo zalogowanie (2 ptz)
2. Za zaproszenie kogoś (2 ptz)
3. Za grę ( Czasem nawet 40 ptz)
4. Za odpowiadanie [byle jak] na codzienne pytania [zakładka dailes] (od 2 do
10 ptz)
mój nr. GG to 7851215
Napisano 28 wrzesień 2009 - 19:54
gg: 1898997 (często niewidoczny)
wyślij mi adres email a zaproszenie uzyskasz błyskawicznie !
Napisano 28 wrzesień 2009 - 22:48
Napisano 28 wrzesień 2009 - 23:54
Napisano 01 październik 2009 - 11:26
Zapraszam na stronę http://www.zaproszen...z.blogspot.com/
Na stronie cenne informacje na temat lockerz.
Gwarantuję natychmiastową wysyłkę zaproszenia (posiadam powiadomienie SMS o otrzymanym e-mailu)
WEJDŹ , POCZYTAJ , ZACZNIJ PRZYGODĘ Z LOCKERZ.
POLECAM
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych