Cześć od wczoraj mój brat normalnie grał na internecie z T-mobile (modem). Gdy klika połącz wyskakuje błąd ''Połączenie zostało zakończone przez komputer zdalny zanim można było je ukończyć'' Co się dzieje?
Modem Tmobile
Napisano 22 marzec 2015 - 07:03
Nie jesteś silny wtedy gdy idziesz ulica w pięciu i boi się ciebie jeden , lecz wtedy gdy idziesz sam i boi się ciebie pięciu.
Napisano 22 marzec 2015 - 16:03
Problem leży raczej po stronie dostawcy. Próbuj łączyć się kilka razy, może się uda. Zadzwoń na BOK, ciekawe co powiedzą.
Napisano 22 marzec 2015 - 16:52
Oki dam znac jak cos
Nie jesteś silny wtedy gdy idziesz ulica w pięciu i boi się ciebie jeden , lecz wtedy gdy idziesz sam i boi się ciebie pięciu.
Napisano 22 marzec 2015 - 18:23
Niestety dalej nic. Dodam,że ma internet z T-mobile na abonament i wczoraj zamawiał z 12x przez SmS'y do gry za 30zł. Może to być coś od tego? Mówiłem mu,żeby nie wysyłał a jak już to 2 razy max... Ale do niego jak do ściany. Możliwe,że będą duże długi czy coś?
Napisano 27 marzec 2015 - 16:57
Poczytałem w necie i wyszło,że to coś od nich
Napisano 17 kwiecień 2015 - 07:50
Z tego co opisuejsz to zdecydowanie coś od nich,być może skończył się po prostu transfer jeżeli macie określoną ilość GB internetu w pakiecie,tego też nie można wykluczyć.
www.wasserman.pl - sieci bezprzewodowe.
Napisano 17 kwiecień 2015 - 09:43
Czy problem został rozwiązany?
Napisano 02 maj 2015 - 18:06
Tak.
Napisano 12 czerwiec 2015 - 08:54
A mozesz napisać w jaki sposób,czy sam się rozwiązał czy operator konfigurował? To może przydac się innym Użytkownikom na forum więc czekamy.
www.wasserman.pl - sieci bezprzewodowe.
Napisano 18 marzec 2023 - 19:52
Matko, nigdy takich problemów nie miałem. Pewnie wszystko przede mną, sam jestem ciekaw, jak się to rozwiązało. A co sądzicie o tej ofercie https://otvarta.pl/abonament? Podobno mają najtańszy abonament, ale ja wolę się tutaj wśród Was dowiedzieć, jak mniemam macie większą wiedzę w tym zakresie ode mnie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych