Witajcie !
Otóż dzisiaj zaktualizowałem /zainstalowałem na swoim laptopie Asus K52J Windows 10 (wcześniej Windows 8 ) aktualizacja trwała jakieś 2h po czym laptop zaczął włączać sie jak zwykle aż dotarłem do ekranu logowania , po wpisaniu hasła ciagle widzę napis "zapraszamy" bez dalszej reakcji , po kilkukrotnych restartach od czasu do czasu udaje sie zalogować , tyle ze ekran jest cały czarny z widocznym kursorem , widziałem na internecie , ze prawdopodobnie jest to problem z plikiem explorer.exe i , ze można go ponownie uruchomić poprzez kombinacje alt+Ctrl+Del i włączeniu menedżera zadań lecz tutaj pojawia sie problem ponieważ ekran po kombinacji klawiszow włącza sie i widać kilka przycisków "wyloguj" "zmień profil" i "uruchom menedżer zadań" i po jego kliknięciu wracam do czarnego ekranu z kursorem pokazującym jakby włączający sie program ale po chwili ekran pozostaje bez zmian... Próbowałem tez uruchamiać laptopa w trybie awaryjnym ale mi to noe wychodzi , podczas włączania klikam F8 lecz system uruchamia sie w trybie normalnym . Proszę o jak najszybszą pomoc , instrukcje co powinienem robić i czy jest jakiś ratunek .
Z góry dziękuje
Czarny ekran i kursor , problem z explorer.exe po aktualizacji do Windows 10
Rozpoczęty przez patryczek98, 20 lut 2015 22:30
Windows 8 Windows 10 Explorer.exe Czarny ekran Kursor
Brak odpowiedzi do tego tematu
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Windows 8, Windows 10, Explorer.exe, Czarny ekran, Kursor
Sprzęt (Hardware) →
Pozostałe urządzenia →
Problem 100% zużycie dysku przez "proces" system (WIN_10)Napisany przez rekindorsz, 12 gru 2016 Dysk, Windows 10, Zużycie, 100% i 3 więcej |
|
|||
Systemy Operacyjne →
Inne systemy operacyjne →
[Windows 10] Mruganie ekranu podczas właczonego JAVANapisany przez skrzybik, 05 lis 2016 czarny ekran, czarny, ekran i 7 więcej |
|
|||
Systemy Operacyjne →
Windows 8 →
Problem Aktywacja windows 8Napisany przez Wudzio, 16 kwi 2016 Windows 8, System, Aktywacja i 1 więcej |
|
|||
Sprzęt (Hardware) →
Karty graficzne i monitory →
Karta graficzna się wyłącza/zawiesza/padaNapisany przez arekop100, 12 kwi 2016 karta graficzna, problem i 4 więcej |
|
|||
Systemy Operacyjne →
Windows 8 →
Błąd podczas instalacji windows 8 ENapisany przez STEROID, 12 kwi 2016 Windows 8 |
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych