Jump to content

Photo

podczas wpisywania litery zawieszenie systemu

• Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 DJzziom

DJzziom
  • Użytkownicy
  • 1 posts

Posted 12 September 2009 - 17:35

Mam problem tak jak w temacie

Zawieszanie systemu podczas wpisywania litery , zainstalowałem Aresa i Avasta i po ponowym uruchomieniu komputera gdy chciałem wejśc na strone internetową nie mogłem bo gdy chciałem cos wpisac w mozilli odrazu system sie zawieszał i nie mogłem nic zrobic , zadnych odpowiedzi na ctr+alt+delete

wiecie moze co mogło to spowodowac ???
  • 0
spoko loko

#2 Evon

Evon
  • Użytkownicy
  • 862 posts

Posted 13 September 2009 - 00:14

przeskanuj komputer programem, ComboFix i daj nam loga :D
  • 0

#3 Irena

Irena
  • Użytkownicy
  • 59 posts

Posted 13 September 2009 - 03:10

Witam. Po instalacji Aresa i zciągnięciu paru filmów musiałam oddać komputer do serwisu. Podejrzewam właśnie ten program.
  • 0
Irena

#4 Michal

Michal

Michal

• Guests
  • 1386 posts
  • LokalizacjaRybnik

Posted 13 September 2009 - 07:27

Irena, Ściąganie większości filmów z p2p to piractwo więc lepiej się tym nie chwal :D
DJzziom, Odinstaluj Aresa wejdź na c:\program files\ i sprawdź czy nie ma jakiś pozostałości po ten programie i spróbuj "pisać"
  • 0
Dołączona grafika
Dołącz do fanów PCFoster.pl na Facebooku. Zapraszamy!

#5 Irena

Irena
  • Użytkownicy
  • 59 posts

Posted 13 September 2009 - 10:09

Chcę się wytłumaczyć z piractwa. Chciałam obejrzeć filmy na domowym odtwarzaczu, żeby obejrzeć na ekranie TV. Dla własnego użytku.To chyba nie jest przestępstwo?
  • 0
Irena

#6 Evon

Evon
  • Użytkownicy
  • 862 posts

Posted 13 September 2009 - 10:24

Chcę się wytłumaczyć z piractwa. Chciałam obejrzeć filmy na domowym odtwarzaczu, żeby obejrzeć na ekranie TV. Dla własnego użytku.To chyba nie jest przestępstwo?

Racja, to nie jest przestępstow, iż ściąganie jest legalne, udostępnianie plików w interencie, na płytach CD/DVD/Bluray jest nielegelne :D
  • 0

#7 Michal

Michal

Michal

• Guests
  • 1386 posts
  • LokalizacjaRybnik

Posted 13 September 2009 - 11:10

Dobra nie będziemy rozstrzygać co jest a co nie jest piractwem. W temacie jest rozmowa na temat błędu z pisaniem....
  • 0
Dołączona grafika
Dołącz do fanów PCFoster.pl na Facebooku. Zapraszamy!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users