Mam problem tak jak w temacie
Zawieszanie systemu podczas wpisywania litery , zainstalowałem Aresa i Avasta i po ponowym uruchomieniu komputera gdy chciałem wejśc na strone internetową nie mogłem bo gdy chciałem cos wpisac w mozilli odrazu system sie zawieszał i nie mogłem nic zrobic , zadnych odpowiedzi na ctr+alt+delete
wiecie moze co mogło to spowodowac ???

podczas wpisywania litery zawieszenie systemu
Started by DJzziom, 12 Sep 2009 17:35
6 replies to this topic
Posted 12 September 2009 - 17:35
spoko loko
Posted 13 September 2009 - 00:14
przeskanuj komputer programem, ComboFix i daj nam loga

Posted 13 September 2009 - 03:10
Witam. Po instalacji Aresa i zciągnięciu paru filmów musiałam oddać komputer do serwisu. Podejrzewam właśnie ten program.
Irena
Posted 13 September 2009 - 07:27
Irena, Ściąganie większości filmów z p2p to piractwo więc lepiej się tym nie chwal 
DJzziom, Odinstaluj Aresa wejdź na c:\program files\ i sprawdź czy nie ma jakiś pozostałości po ten programie i spróbuj "pisać"

DJzziom, Odinstaluj Aresa wejdź na c:\program files\ i sprawdź czy nie ma jakiś pozostałości po ten programie i spróbuj "pisać"
Posted 13 September 2009 - 10:09
Chcę się wytłumaczyć z piractwa. Chciałam obejrzeć filmy na domowym odtwarzaczu, żeby obejrzeć na ekranie TV. Dla własnego użytku.To chyba nie jest przestępstwo?
Irena
Posted 13 September 2009 - 10:24
Racja, to nie jest przestępstow, iż ściąganie jest legalne, udostępnianie plików w interencie, na płytach CD/DVD/Bluray jest nielegelneChcę się wytłumaczyć z piractwa. Chciałam obejrzeć filmy na domowym odtwarzaczu, żeby obejrzeć na ekranie TV. Dla własnego użytku.To chyba nie jest przestępstwo?

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users