zamierzam kupic router do podzielenie neo 1mb na 2 pecety. wybralem: Asmax AR 904U i Linksys AM200-EU
co lepsze?
router do neo
Started by honest_sith, 10 Jul 2007 20:27
7 replies to this topic
Posted 10 July 2007 - 20:27
Athlon x2 4600 @ 3100Mhz Abit KN9 GeForce 7900gs galaxy Kingston 2x1gb /667 Samsung 250gb Asus BLT1814 CollerMaster elite 330 Amacrox 400W Benq FP93GP Logitech Z-3e Logitech UltraX Media Creative Fatal1ty 2020 QcK mini Asmax AR904U
Posted 11 July 2007 - 19:07
Wydaje mi sie że lepszy bedzie Asmax, ponieważ ogólnie sprzęty Linksys są bardzo zawodne nieraz niemożna się z nimi polączyć i ogólnie do bani
Zapraszam !!! http://www.grafikstyle.jcom.pl <-- Bo grafika jest nasz?? pasj??... Jeeli te lubisz eksperymentowa?? z grafik?? wpadnij, zarejestruj si?? ...
Posted 22 July 2007 - 21:37
szendi,
Szendi jesteś cienias i nie wiesz o czym piszesz, pewnie ani słowa po angielsku i dla tego Linksysy Ci nie działają bo nie wiesz w jakiej kolejności zasilanie włączyć (bo diałają nawet bez ustawiania).
To ty jestes ZWODNY !! a nie Linksysy !!!!!!!!
P.S. Lepiej więcej czytaj na necie, a mniej dotykaj klawiszy to kiedyś może ?? brdziesz wiedział coś na ten temat.
Szendi jesteś cienias i nie wiesz o czym piszesz, pewnie ani słowa po angielsku i dla tego Linksysy Ci nie działają bo nie wiesz w jakiej kolejności zasilanie włączyć (bo diałają nawet bez ustawiania).
To ty jestes ZWODNY !! a nie Linksysy !!!!!!!!
P.S. Lepiej więcej czytaj na necie, a mniej dotykaj klawiszy to kiedyś może ?? brdziesz wiedział coś na ten temat.
Posted 22 July 2007 - 23:03
Świetnie że obrażasz moderatora i świetnie że jesteś takim znawcą lecz taka wypowiedź to spam a tego robić nie można... Jeśli wiesz, że trzeba czytać, a potem pisać to przeczytaj regulamin.
pozdrawiam
pozdrawiam
Athlon x2 4600 @ 3100Mhz Abit KN9 GeForce 7900gs galaxy Kingston 2x1gb /667 Samsung 250gb Asus BLT1814 CollerMaster elite 330 Amacrox 400W Benq FP93GP Logitech Z-3e Logitech UltraX Media Creative Fatal1ty 2020 QcK mini Asmax AR904U
Posted 23 July 2007 - 10:20
Cześć Honest_sith
Jeśli myślisz że to że jesteś moderatorem to masz rację na każdy temat to dlatego macie na swoim forum "posuchę" i jesteście sami którzy piszecie i czytacie swoje brednie. Zaglądnijcie do słownika aby zobaczyć jaka jest różnica między krytyką a obrazą. Nikt nie będzie (jak widać) marnował czsu aby lizać wam d... ichwalił was jacy jesteście mądrzy. Ja teafiłem przpadkowo, w więkrzości czytam a nie piszę ale to pierwsze forum na jakie trafiłem gdzie moderatorem może być ktoś tak cienki jak szendi. Na koniec pozdrawiam i powodzenia, będziecie cztali swoje posty nawzajem.
Jeśli myślisz że to że jesteś moderatorem to masz rację na każdy temat to dlatego macie na swoim forum "posuchę" i jesteście sami którzy piszecie i czytacie swoje brednie. Zaglądnijcie do słownika aby zobaczyć jaka jest różnica między krytyką a obrazą. Nikt nie będzie (jak widać) marnował czsu aby lizać wam d... ichwalił was jacy jesteście mądrzy. Ja teafiłem przpadkowo, w więkrzości czytam a nie piszę ale to pierwsze forum na jakie trafiłem gdzie moderatorem może być ktoś tak cienki jak szendi. Na koniec pozdrawiam i powodzenia, będziecie cztali swoje posty nawzajem.
Posted 23 July 2007 - 15:19
Ja sobie tego z palca nie wyssałem, i taka jest moja opinia, chcesz możesz sie z tym nie zgodzić. Admin w sieci do której należe jest to sieć wifi miał z tym sprzętem problemy m.in. nikt nie mógł się połączyć z nadajnikiem itp. dlatego wymienił sprzęt i wszystko śmiga jak marzenie (Jest to największa sieć w moim mieście więc admin jest kumaty).
Molyking jeżeli sie nie zgadzasz z moją wypowiedzią to napisz co o tym myślisz i tyle !! Bo nie tobie jest oceniać kto jest zdolny, a kto nie (jakoś nie mam powodów aby sądzić że jesteś zdolny) !!
Molyking jeżeli sie nie zgadzasz z moją wypowiedzią to napisz co o tym myślisz i tyle !! Bo nie tobie jest oceniać kto jest zdolny, a kto nie (jakoś nie mam powodów aby sądzić że jesteś zdolny) !!
Tak wogólę to poczytaj lepiej jakieś książki albo idź do szkoły. I jeszcze jedno jak wejść do samochodu to też czytałeś w necie?? Co z tego że coś przeczytałeś jak nie wiesz jak ta wiedzę użyć, najlepiej sie uczyć na błędach. Masz sprzęt i wiesz czy działa czy nie, nie masz sprzętu nie wiesz czy BĘDZIE DZIAŁAŁ U CIEBIE u innych może działa. YY mam oponę od ciągnika, założysz mi ją w samochodzie??P.S. Lepiej więcej czytaj na necie, a mniej dotykaj klawiszy to kiedyś może ?? będziesz wiedział coś na ten temat.
Zapraszam !!! http://www.grafikstyle.jcom.pl <-- Bo grafika jest nasz?? pasj??... Jeeli te lubisz eksperymentowa?? z grafik?? wpadnij, zarejestruj si?? ...
Posted 25 July 2007 - 17:56
proponuje zamknąć teamat bo ani ty Szendi nie masz racji ani on Linksys jak wiemy dobrze został wykupiony przez Cisco wiec modele Linksysa mają już technologie Cisco a wracając do sieci Wi-fi to one zwykle sie na każdym sprzęcie wieszają u mnie w miescie cały czas są jakieś problemy z taką siecią a mamy 5 czy 6 źródeł od kogo brać wiec sieci Wi-fi są ogólnie kiepskie i czesto sa z nimi problemy zamknijcie temat
Posted 01 August 2007 - 13:05
No ale racje miałem sam przyznałeś że sie sprzęt wieszał więc nie wiem w czym macie problem
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users