Skocz do zawartości

Zdjęcie

Microsoft vs Sony

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Jan_BZ

Jan_BZ
  • Użytkownicy
  • 7 postów

Napisano 02 luty 2015 - 15:43

Witam, 

ponieważ problem jest nadal nierozwiązany pragnę zapytać Was, posiadaczy owych konsol o wypowiedzenie się (najlepiej krytyczne) na ich temat. Sam teraz jestem na kupnie konsoli i bardzo się łamię, ale chyba jednak zdecyduje się na XBOX ONE, ze względu na siostrę, która lubi tańczyć i mnie zakochanego w Forzy gracza. Tylko czy na prawdę będę zadowolony? Czy Playstation 4 nie jest w stanie zaoferować mi więcej? 

Od konsoli wymagam:

- cichej pracy,

- wygodnego kontrolera,

- wydajności w grach,

- szybkiego menu i dostępu do różnych funkcji,

- dużej ilości frajdy i różnorodności w grze, a także poza nią,

- dodatkowych funkcji związanych z przeglądaniem internetu (bez abonamentów typu Gold itp.),

- ładnego wyglądy na półce (kwestia indywidualna, dla mnie zdecydowanie XONE).

Serdecznie pozdrawiam, 

Jan

• 0

#2 Dover

Dover
  • Użytkownicy
  • 22 postów

Napisano 28 maj 2016 - 10:41

Chyba już wybrałeś, ale patrząc na twoje wymagania to ciężko powiedzieć ponieważ one cicho pracuje (w sumie jak i ps4) ma wygodny kontroler( lepszy od ps4) lecz na ps lepiej działają gry ma prostrze menu, lecz xone ma więcej funkcji poza grami, lepiej odtwarza filmy itp. Obie konsole mają abonament internetowy
Mam ps4 tylko dlatego że bardziej gry na tą platformę mnie interesowały. Jeśli wolisz wyścigi to lepiej xone, według mnie ma lepsze gry wyścigowe niż ps4
  • 0

#3 MozeHerbaty

MozeHerbaty
  • Użytkownicy
  • 4 postów

Napisano 24 czerwiec 2016 - 13:04

Ciekawi mnie teraz jak będzie wyglądało to patrząc na to, że Microsoft wydaje nową wersję Xone

• 0

#4 Lefant_pl

Lefant_pl
  • Użytkownicy
  • 8 postów

Napisano 12 wrzesień 2016 - 10:09

Zobaczymy w praktyce, natomiast mając taki wybór to faktycznie ciężko stwierdzić co w Twoim przypadku będzie lepsze. Osobiście bardziej skłaniałbym się ku Plasy Station4, gdzie też masz szeroki wybór gier i zabaw ruchowych, czy to poprzez PS Movie czy specjalne okulary 3D Lefant.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych