Jestem zainteresowany jakimś fajnym smart watchem co o tym sądzicie? Ma ktoś z Was, a może coś porekomendujecie? Co sądzicie o tym?
Smart watche? Co sądzicie?
Napisano 31 styczeń 2015 - 11:41
Napisano 31 styczeń 2015 - 13:37
Jak dla mnie, dopóki nie zmienią baterii (Rodzaju) to hmm nigdy nie będę zainteresowany tym
Napisano 03 luty 2015 - 21:09
jak dla mnie, to obecnie są to dostępne na rynku (więc co najmniej częściowo refinansowane przez nabywców) demonstratory technologii (a przy okazji gadżet do szpanowania).
jak będą wytrzymywać min. tydzień na baterii, a cena znacząco spadnie - kto wie?
zwłaszcza, jeżeli będą uzupełniać jakże poręczne 11" g....y X mini czy i....ny Y, też mini
Napisano 07 marzec 2015 - 15:45
Na ten moment dla mnie to gadżet do szpanu, na nic więcej się nie nadaje. Szczególnie w takiej cenie.
Napisano 26 marzec 2015 - 12:18
Drogi bajer który jest dla typowych gadżeciarzy którzy lubią pakować hajs w takie rzeczy
Napisano 09 kwiecień 2015 - 11:26
zupełnie niepotrzebny gadżet. chyba tylko dla fanów nowinek technologicznych i dla dzieciaków.
Napisano 23 marzec 2016 - 06:42
Jestem zdania,że zegarki te staną się popularne ale w dalekiej przeszłości. Na razie mają kiepskie baterie a kto by chciał je ciągle ładować.... Trzeba byłoby to robić codziennie. Jestem zdania,że o wiele lepszym pomysłem na prezent będzie porządny zegarek dobrej marki. Poczytajcie sobie o zegarkach marki Hugo Boss
Aktualnie taki posiadam i jestem bardzo zadowolony z jakości wykonania. Zegarek jest porządny i chodzi bardzo dobrze.
Napisano 11 wrzesień 2020 - 11:44
Ja chciałam zakupić jakiś fajny lokalizator gps dla dziecka i w oko wpadł mi ten, konkretny: https://bezpiecznaro...gps-dla-dziecka Jeżeli szukacie czegoś podobnego to warto zerknąć ponieważ aktualnie znajduję się on w bardzo atrakcyjnej promocji z aplikacją Bezpieczna Rodzina w ramach akcji Bezpieczny powrót do szkoły.
Napisano 09 maj 2023 - 12:37
Jeżeli szukacie dobrego smartwatcha również w wersji sportowej to może warto także sprawdzić ofertę producenta Manta u którego znajdziesz kilka ciekawych modeli, jak SWT05BP z pomiarem saturacji, do tego może efektywnie pracować przez 14 godzin oraz rozbudowaną ofertą funkcji treningu oddechowego. Dla osób lubiących sport super sprawa i mam nadzieję, że oczywiście podzielicie się swoimi spostrzeżeniami na jaki sprzęt się ostatecznie zdecydowaliście.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych