Skocz do zawartości

Zdjęcie

[Problem] windows7 idk

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Arlex

Arlex
  • Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 23 styczeń 2015 - 00:06

witam, troche dziwna nazwa [Tematu], a to dlatego że nie potrafię ogarnąć o co chodzi. Nie będę się tu rozpisywał na darmo i tracił wasz cenny czas, więc przejdę od razu do rzeczy

Dziś zrobić formata, i wgrałem od nowa system windows7, zainstalowałem na szybko pliki, typu gry i komunikator, następnie chciałem wejść w grę zwaną Metin2 a dokładnie pompamt2.pl, po czym włączyłem autopatchera, logując się na postać wyskoczył mi błąd m.in że program przestał działać. Zignorowałem go, próbując włączyć jeszcze raz serwer. wtedy zaś ukazał mi się taki oto błąd.

Ten sam błąd występował mi jeszcze przed sformatowaniem windowsa. Okey, lecimy dalej...

http://iv.pl/images/...01947930658.png

# Pewnie się zastanawiasz, dlaczego piszę na forum pcfoster o problemach z grą? zamiast kierować pytania na forum? Zaraz do tego dojdziemy.

Gdy pokazuje się ten błąd, wciskam ok. Po czym, nie mogę nic zainstalować na laptopie. Nic się nie pokazuje np " wchodzę do folderu, gdzie mam instalkę counter strike 1.6 i próbuję ją zainstalować klikam 0 odpowiedzi z strony systemu, żadnych okien, nic. " Przez ten błąd muszę resetować laptopa, by móc cokolwiek zainstalować, ale gdy znowu wejdę w ten serwer błąd się powtarza. Teraz aktualnie ściągam inny serwer [prywatny] I zobaczę co będzie się działo. Jeżeli ten sam błąd wyskoczy na innym serwerze, wina będzie musiała leżeć po mojej stronie, czyli po stronie systemu.

Zaś na tą chwilę, jeżeli czytasz to i mógłbyś w jakiś sposób pomóc, byłbym bardzo wdzięczny.

# PS - Uruchomiałem [grę] przez zgodność/administratora itp ...

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych