Witam. Od dłuższego czasu robię stronki internetowe w oprogramowaniu ZYRO na hostingerze. Robię to dla ludzi, i narazie nie płacą mi za to. Oczywiście materiał na stronie nie naruszają praw autorskich itp. Czy mogę to robić za pieniądze?

Robienie stron internetowych
Napisano 22 styczeń 2015 - 15:59
Napisano 22 styczeń 2015 - 16:15
Zawsze, jeśli czerpiesz jakieś pieniądze za usługi/pracę to warto byłoby zarejestrować firmę i rozliczać się z urzędem skarbowym. Jak Cie ktoś podkabluje to możesz mieć nieprzyjemności.
Napisano 22 styczeń 2015 - 16:42
Czy opłaca się rejestrować firmę na parę zleceń? Może 3,4 zlecenia. I jak wezmę z 50 zł za to, to chyba nic się nie stanie.
Napisano 22 styczeń 2015 - 17:16
No jeśli to faktycznie 3,4 zlecenia i za taką cenę to nic się nie stanie
Napisano 22 styczeń 2015 - 17:29
Mam pytanie. Co jeżeli zrobię np. stronkę za 200 funtów. Jestem w Polsce, a zrobię stronkę dla gościa w Londynie. Wiem, zadaję trudne pytania, ale prawdziwe. A i mam pytanko. Co trzeba zrobić aby stronka była legalna, takie pytanie dla newbie, ale warto zapytać. Może o czymś zapomniałem
Napisano 22 styczeń 2015 - 19:37
Wiesz co, jeśli chodzi o pieniądze to nie jestem w stanie Ci pomóc bo nie znam się na tym za bardzo.
Jeśli chodzi o legalność Twojej strony - wiadome, że nie może być tam nic, co zrobił ktoś inny i do czego praw nie posiadasz. Grafika/jakiś skrypt itp.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych