Mam pytanie, w jakim sklepie komputerowym robicie najczęsciej zakupy i jakim jest Waszym zdaniem najlepszy? Planuję kupić nową płytę główną i lapka dla siorki. Zazwyczaj kupowałem na allegro ale teraz niestety nauczony niestety przykrymi doświadczeniami wolę już tam nie kupować. Podajcie swoje typy proszę
Dobry sklep komputerowy
Napisano 27 listopad 2014 - 10:55
Napisano 27 listopad 2014 - 11:44
Morele albo Techplanet.
Napisano 30 listopad 2014 - 15:19
Tylko morele
Coś dla osób, lubiących wiedzieć co kupują - Jaka myszka bezprzewodowa, top 3
Na co dzień programista oraz pozycjoner, w wolnym czasie piszę ciekawe art. na strony
Napisano 05 grudzień 2014 - 12:35
Najczęściej korzystam z morele i jpkomputery. Na tym drugim można wyczić dobre promocje.
Napisano 12 grudzień 2014 - 10:45
zgadzam sie na jpkomputery czesto mozna wyczaic niezle promocje, rowniez polecam
Napisano 11 październik 2015 - 12:52
Nie miałem tak jak Ty przykrych doświadczeń z allegro więc nadal tam kupuję. Komputer i akcesoria do niego kupiłem na aukcjach bo można nieźle wylicytować. Jak używam do tego aukcjonera to już w ogóle zero wysiłku a jakie korzyści;) https://www.aukcjoner.pl/ jest darmowy więc to sama oszczędność i jak sam wystawiam to też korzystam z niego bo ładnie potrafi "podrasować" aukcje
Napisano 22 październik 2015 - 11:51
Jeżeli mowa o dobrych i godnych zaufania sklepach komputerowych,to warto zwrócić uwagę także na naszą stronę Nikolnet.pl gdze znajdziecie szeroki wybór laptopów,komputerów stacjonarnych,oraz innych akcesoriów w nizszej cenie. W razie pytań fachowa obsługa zawsze chętnie pomoże i doradzi na forum.
Twój Sklep Komputerowy.
Napisano 23 październik 2015 - 11:58
A komputronik?
Świat cierpi na brak mężczyzn, szczególnie tych, którzy są cokolwiek warci.
Napisano 28 październik 2015 - 05:29
Zależy oczywiśćie co mam do kupienia. Jeżeli jest to jakaś mała rzecz której nie będzie mi szkoda jak się popsuje - kupuje w wyszukanych sklepach. Jeżeli jakaś większa i droższa rzecz biorę od X-komu lub Komputronika.
Napisano 31 październik 2015 - 19:52
Komputronik dobry sklep. Tylko trzeba uważać na sprzedawców, bo często mają świeżych i niezbyt ogarniętych.
Napisano 02 listopad 2015 - 09:04
Myślę, że x-kom i sferis/recoon jeśli chodzi o np. laptopy. Wszystko zależy od tego na co ktoś patrzy. Jednemu potrzebne niskie raty, a drugiemu najniższe ceny do natychmiastowego kupna.
S-NET - kolokacja serwerów w Krakowie, hosting.
Napisano 05 listopad 2015 - 19:44
ja swoj kupwalem w Redicreo - serwisie komputerowym. przy okazji mam zapewnione, ze wiem gdzie isc, jak cos sie popsuje polecam osobokm z Krk
Napisano 14 listopad 2015 - 13:05
A patrzeliście np. na techsat24.pl? Moim zdaniem mają całkiem spoko ofertę
Nauczyciel ociera się o wieczność. Nigdy nie może stwierdzić, gdzie kończy się jego wpływ.
Napisano 24 listopad 2015 - 08:51
To sklepy sieciowe,gdzie często przepłacasz za ten sam sprzęt,zamawiając w mniejszych sklepach internetowych,możesz jednak liczyć na niższą ceną i fachowość,profesjonalizm. Jeżeli masz wątpliwości,to zapraszamy do nas:)
Twój Sklep Komputerowy.
Napisano 28 czerwiec 2016 - 06:00
Ja robię zakupy w tych większych sklepach. Już raz się przejechałem na zakupie karty graficznej na aukcji . Niestety ale sprzedawca okazał się nieuczciwy i wysłał mi używaną płytę główną, która miała być nowa. Trochę się potem bujałem z tym aby odzyskać pieniadze . W normalnym, większym sklepie mam pewność,że to co kupię jest nowe.
Kilka razy juz kupowałem w sklepie rtv Euro agd http://www.euro.com.pl/ -maja dobre ceny, poza tym jest tam z tego co widziałem opcja brania na raty ( nie korzystałem ale moja siostra kupowała w taki sposob laptop). Plus za możliwość zamówienia sobie czegoś za darmo z odbiorem w sklepie. Można dzięki temu obejrzeć sobie lapek czy telefon zanim się kupi.
Napisano 28 czerwiec 2016 - 10:58
Raczej omijałbym duże sklepy sieciowe gdzie jakość jak i cena- nie są zbyt wybitne,wręcz przeciwnie bo często masz drożej. Akurat jeżeli mowa o sprzęcie,akcesoriach komputerowych,to możemy pomóc i doradzić podczas wyboru,właśnie tym zajmujemy sie na co dzień
Napisano 06 lipiec 2016 - 11:53
Ja natomiast polecam sklepy internetowe, ale to zależy od tego czego szukasz tak de facto. Nie będę wymyślać, że jestem z zewnątrz, bo pracuję w jednym z nich i mogę serdecznie polecić, ale zależy czego potrzebujesz. Firma kuzniewski.pl specjalizuje się w sprzęcie do zastosowań profesjonalnych, jest oprócz tego gameragon.pl, który jest sklepem dla graczy. Mam nadzieję, że nie wyjdzie na chamską autopromocję, ale naprawdę jesteśmy solidni.
Napisano 08 lipiec 2016 - 16:25
Osobiście najczęściej korzystam z morele i x-kom, póki co nigdy mnie nie zawiodły.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych