Skocz do zawartości

Zdjęcie

[Win7] Problem z mikrofonami

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Crystal

Crystal
  • Użytkownicy
  • 5 postów

Napisano 27 październik 2014 - 02:18

Cześć . Mój problem dotyczy każdego mikrofonu jaki podepnę do mojego PC , mianowicie każdy z nich szumi . Mnie też słuchać , ale w tle szumy . Zauważyłem że gdy zwiększam poziom głośności mikrofonu to szum narasta i odwrotnie gdy zmniejszam poziom głośności szumy maleją . Szukałem dość długo czegoś co mi pomoże i nic , więc zwracam się do was o pomoc .

Płyta główna: ASRock B85 PRO4

Szumy: http://www78.zippysh...49279/file.html

• 0

#2 Miodek

Miodek
  • Użytkownicy
  • 2009 postów
  • LokalizacjaPasieka

Napisano 27 październik 2014 - 12:22

Prawdopodobnie karta dźwiękowa ma usterkę. Jeśli masz możliwość skombinuj mikrofon pod USB i sprawdź czy jest to samo. Jeśli nie to musisz kupić kartę.

• 0
Drogi analfebeto. Zamiast pisać na końcu posta "przepraszam za błędy", popraw je.

#3 Crystal

Crystal
  • Użytkownicy
  • 5 postów

Napisano 27 październik 2014 - 13:02

Prawdopodobnie karta dźwiękowa ma usterkę. Jeśli masz możliwość skombinuj mikrofon pod USB i sprawdź czy jest to samo. Jeśli nie to musisz kupić kartę.

Taka do 10zł karta dzwiękowa styknie?

• 0

#4 Miodek

Miodek
  • Użytkownicy
  • 2009 postów
  • LokalizacjaPasieka

Napisano 27 październik 2014 - 19:01

Zależy do czego Ci jest potrzebna. Jeśli masz studio nagraniowe lub tworzysz muzykę to "taka do 10zł" nie "styknie".

• 0
Drogi analfebeto. Zamiast pisać na końcu posta "przepraszam za błędy", popraw je.

#5 Crystal

Crystal
  • Użytkownicy
  • 5 postów

Napisano 27 październik 2014 - 21:53

Zależy do czego Ci jest potrzebna. Jeśli masz studio nagraniowe lub tworzysz muzykę to "taka do 10zł" nie "styknie".

Gry, itp ;P

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych