Jump to content

Photo

gdzie w necie kupujecie tanio tusze?

• Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 mariano55

mariano55
  • Użytkownicy
  • 7 posts

Posted 24 September 2014 - 12:38

Jak w temacie wyżej. Czy macie jakieś sparwdzone sklepy jak allegro czy arsa gdzie dostanę tusze hp i canon po taniości?

• 0

#2 mw_1975

mw_1975
  • Użytkownicy
  • 2535 posts

Posted 24 September 2014 - 14:13

Masz system komentarzy na Allegro - korzystaj z niego. Jeśli ludzie kupują i wystawiają pozytywy, to chyba o czymś świadczy, nie?

• 0
AMD Phenom II 955
Pentagram Karakorum HP-120 AlCu + Arctic Cooling AF1225L
4 GB DDR3 1600 MHz
Było Asus Radeon HD 6950 DCU II, jest XFX 7850 z AC Mono - czego się nie robi dla tej ciszy!
SilentiumPC Deus G1 600W

#3 mariano55

mariano55
  • Użytkownicy
  • 7 posts

Posted 13 October 2014 - 10:41

Po tym jak zostałem kila razy oszukany na all raczej staram się nie korzystać z niego, dlatego pytam też o inne opcje :)

• 0

#4 doctorek1988

doctorek1988
  • Użytkownicy
  • 1 posts

Posted 15 October 2014 - 13:34

http://www.dodrukarki.pl/  <---- tani i dobry sklep, od paru lat z nich korzystam.

• 0

#5 peshek

peshek
  • Użytkownicy
  • 5 posts
  • LokalizacjaKujawsko-Pomorskie

Posted 18 November 2014 - 14:57

Popytaj w najbliższych sklepach w Twojej okolicy. Nie korzystałem z opcji zakupu na takich stronach jak all czy arsa. Czasem trzeba uważać na te tusze "po taniości" bo zamiast zaoszczędzić można się nieźle naciąć...

• 0

#6 Jaro43

Jaro43
  • Użytkownicy
  • 1 posts

Posted 20 May 2015 - 08:38

No właśnie kupiłem na Arsa.pl tanie zamienniki do mojego Canona. Dobry sklep. Znacie jeszcze jakieś sklepy poza allegro gdzie można kupić tusze/tonery? 

• 0

#7 MKtt

MKtt
  • Użytkownicy
  • 4 posts

Posted 08 March 2018 - 14:21

Jeśli sprawdzone zamienniki tuszy do drukarek to zakupy w sklepmk.pl. Szeroki wybór produktów, niskie ceny  i przez wszystkim szybka dostawa. Polecam!!!

• 0

#8 Tymoteusz1

Tymoteusz1
  • Użytkownicy
  • 218 posts

Posted 05 April 2018 - 09:37

Faktycznie, jest wiele sklepów, które mają w swojej ofercie tusze. Ja bym postawił przede wszystkim na wysoką jakość kupowanego atramentu, bo w zależności od tego, możecie liczyć na różne efekty druku. Jeśli chodzi o dostawę, to najlepiej sprawdzi się na pewno kurier gls. Ja w ten sposób zawsze robię takie zakupy i bardzo sobie to chwalę.

• 0

#9 irk39

irk39
  • Użytkownicy
  • 351 posts

Posted 05 July 2018 - 06:38

Szczerze? To jeśli o mnie chodzi to najwygodniejsza jest dla mnie dostawa paczkomatem. W tej sytuacji po prostu odbieram paczkę w godzinie jaka mi pasuje ;) A jeśli chodzi o kuriera to musze na odbiór czekać cały dzień ( kurierzy jeżdżą głównie z samego rana). Poczta również jest ok bo jest możliwość odbioru paczki w punkcie.

Jeśli miałbym tutaj polecić jakiś sklep, w którym mozna w dobrej cenie kupić tusze i tonery to polecam ich:

https://tanietuszeitonery.com.pl

Mają duży wybór tuszów to praktycznie każdego modelu drukarki dostępnej na rynku ( oryginalne oraz zamienniki)

• 0

#10 isabela

isabela
  • Użytkownicy
  • 1029 posts

Posted 04 June 2019 - 22:22

Ciężko jest mi powiedzieć, bo tak całkiem szczerze mówiąc to nie mam jakiegoś jednego sklepu, z którego kupuję takie artykuły. Zazwyczaj staram się po prostu kupić tam gdzie mają najtaniej. Kiedyś było to naprawdę trudne i czasochłonne, ale odkąd w internecie pojawiła się taka porównywarka cenowa jak https://vendoria.pl/ to wszystkie tego typu porównania stały się znacznie prostsze :)

• 0

#11 isabela

isabela
  • Użytkownicy
  • 1029 posts

Posted 05 August 2019 - 11:26

Na pewno znajdzie się jakiś niezły sklep z zamiennikami.. mi na chwilę obecną nic konkretnego nie przychodzi do głowy.

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users