Skocz do zawartości

Zdjęcie

Jak przelewać pieniądze z Polski do Angli?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 mruk9

mruk9
  • Użytkownicy
  • 25 postów

Napisano 17 sierpień 2014 - 11:24

Mam potrzebę przelania pieniędzy z Polski do Anglii. Chodzi o spłacenie długu. Kwota to około 2500 zł. W jaki sposób przelać to na wyznaczone konto w Anglii? Przelewem bankowym?

• 0

#2 Kms

Kms
  • Użytkownicy
  • 12 postów

Napisano 19 sierpień 2014 - 13:49

Spróbuj przez easysend. Korzystałem z ich usług kilka razy, pieniadze dochodzą zwykle jeszcze tego samego dnia lub na kolejny dzień roboczy jeżeli przelewasz po połduniu. Koszt transferu to jakieś grosze - do 2 k zł to 19 zł. Powyżej 2k zł, cena spada do 9 zł.

• 0

#3 mruk9

mruk9
  • Użytkownicy
  • 25 postów

Napisano 20 sierpień 2014 - 16:08

Jak jak jest z kursami walut? Czy nie będę na tym za dużo stratna?

• 0

#4 Kms

Kms
  • Użytkownicy
  • 12 postów

Napisano 21 sierpień 2014 - 09:52

Kurs jest też jest korzystny. Sprawdź sobie u nich na stronie i w kantorze. Różnice są bardzo niewielkie.

• 0

#5 ocholka

ocholka
  • Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 13 wrzesień 2014 - 13:46

Robi to też poczta polska. Ale jak z cenami to nie wiem, bo dostawałam pieniądze tylko w drugą stronę (z Anglii do Polski)

• 0

#6 Youghtely

Youghtely
  • Użytkownicy
  • 10 postów

Napisano 22 wrzesień 2014 - 13:44

robisz normalny przelew bankowy nie ma tam nic trudnego tylko tyle ze musisz sprawdzic prowizje zeby nie okazalo sie że jest to dla Ciebie wogole nie oplacalne ;) bo wiaodmo w gre wchodzi przewalutowanie

• 0

#7 Fat

Fat
  • Użytkownicy
  • 7 postów

Napisano 22 wrzesień 2014 - 14:53

Witam Wszystkich na forum. Akurat tutaj faktycznie nie jest to czymś trudnym wystarzy numer konta i adres osoby,robisz przelew bankowy i nie masz z tego tytułu opłaty,to najlepsze i wygodne rozwiązanie niż przez poczte.

• 0

#8 mkozzi

mkozzi
  • Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 29 październik 2014 - 22:13

Western Union.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych