Mam parę pytań:
1. Jaka przeglądarka internetowa ? Moje wymagania to żeby miał małe zużycie Ramu i bez problemu odczytywał strony.
2. Jaki odtwarzacz filmów ? Moje wymagania to żeby miał małe zużycie Ramu i posiadał swoje kodeki żeby mógł otworzyć wszystkie formaty. Do tego żeby miał funkcje zawsze na wierzchu i jakby miał fajny wygląd było by fajnie.
3. Jakie programy do optymalizacji systemu ? Ja obecnie używam Ccleaner + Odkurzacz + AdwCleaner. Czy te programy spełniają swoje zadanie i czy zużywają mało ramu bo oto mi głównie chodzi i jak któryś z wymienionych nie potrzebny też napiszcie nie chce zaśmiecać komputera.Czy Defragller dobrze defragmentuje ? Czy jest sens instalacji programu do defragmentacji czy systemowy wystarczy to samo pytanie co do RevoUinstal ?
4 Jakie komunikatory ? Obecnie używam Skype + GG i z Facebooka korzystam ale zastanawiałem się czy nie zastąpić jednym multikomunikatorem (AQQ, Kadu, Wtw) ale pytanie czy jest sens ? Który z nich najlepszy ?
5. Jakie wtyczki/biblioteki zainstalować zaraz po formacie ?
6. Jaki program do identyfikacji sprzętu ?
7. Jaki program do obróbki video ?
Wszystkie programy chcę żeby były wydajne i funkcjonalne bo mam dość słabego kompa. I dobrze żeby były na 64 bit bo ja mam takiego Windowsa i takie będą lepiej działać.