Hej, zarejestrowałam się, ponieważ to miejsce wydało mi się najbardziej dogodne. Czy znacie jakieś interesujące gry na Android? Mogą być zarówno strzelanki, bijatki jaki bardziej stateczne strategie, logiczne czy łamigłówki ![]()
Gry na Android
Napisano 07 lipiec 2014 - 11:47
Napisano 09 lipiec 2014 - 20:52
Ostatnio ciągle gram w 2048 ![]()
Napisano 19 sierpień 2014 - 14:20
Kilka co lepszych gier w które ostatnio miałem okazję grać:
- Devil's Attorney - gra może jest mało znana i na pierwszy rzut oka może nie wygląda zachęcająco... Ale gdy ją odpaliłem to po kilkunastu minutach uświadomiłem sobie, że gra idealnie trafiła w moje gusta. Oczywiście RPG.
- Sorceria 1: The Mad Doctor – naprawdę dobra gierka w której zarządzamy z lotu ptaka. Grafika może nie powala na kolania, ale nie ona ma tutaj być najważniejsza tylko generalnie czerpanie przyjemności z grania.
- Seed 3: Heroes in Time – naprawdę dobra RPG z ciekawą fabułą i generalnie wciągająca. Nie będę długo się rozpisywał na jej temat - najlepiej zainstalowąć i sprawdzić samemu.
Napisano 26 sierpień 2014 - 09:36
Zombies vs Plants są fajne. A 2048 już mnie nie bawi, ale na początku dużo w to grałem
Po kilku wygranych to już tak nie cieszy. Ale polecam wersję z piesełami (doge 2048).
Napisano 26 grudzień 2014 - 00:31
Jetpack Joyride, Hill Climb Racing, Real Racing, Pou, to takie z tych zwykłych ![]()
Nie trzeba wierzyć w cuda, wystarczy wierzyć w siebie,
Możesz osiągnąć wszystko, tylko musisz to wiedzieć.
Napisano 30 styczeń 2015 - 10:47
Seria Cut The Rope, do tego proponowałbym Where's My Water i takie rozkminkowe na początek wystarczą
Do tego dla miłośników bijatyk Injustice Mobile i masz cały dzień z głowy ![]()
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych