Witajcie, jestem zupełnym laikiem a dostałem następujące zadanie do wykonania (polecenie szefa): nasza firma zamierza umieścić na firmowych broszurkach kod qr pod którym ma się ukrywać plik z informacjami o firmie, pare stron tekstu i kilka zdjęć. Wiem jak zrobić kod, tylko teraz taka kwestia jak to zrobić żeby po zeskanowaniu kodu od razu pobierał się plik? Mam opracowany plik w pdf i mamy strone internetową firmy na której są jeszcze inne pdfy chciałbym żeby po zeskonowaniu kodu od razu plok się pobierał a nie wyświetlała się strona z której plik można pobrać, jaki adres www mam zakodować żeby to działało tak jak chce, i ile powinien mieć taki plik żeby w miejscu gdzie nie ma zasięgu 3G nie sciągał się całą wieczność i w jakim formacie najlepiej żeby był aby smartfony go obsługiwały. proszę o pomoc
1 odpowiedź w tym temacie
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: kod, QR, android, internet
Internet i Sieci komputerowe →
Bezpieczeństwo →
Jak usunąć zabezpieczenia Norton ConnectSafe?Napisany przez Rafalonzo, 27 lis 2017 Internet, Blokada, Norton |
|
|||
Ogłoszenia →
Zlecenie →
[Warszawa] Android Developer | 6 – 10 k PLN netto | B2BNapisany przez AgnieszkaG, 06 lip 2017 android, java, SQL |
|
|||
Internet i Sieci komputerowe →
Internet →
Internet przez kabelNapisany przez Kowis, 29 kwi 2017 Internet, wi fi, problem |
|
|
||
Ogłoszenia →
Giełda →
Android|iOS Developer @ Finanteq; 5.0k-10.0k PLN/MonthNapisany przez nofluffjobs , 08 mar 2017 Android, Java, Git |
|
|
||
Ogłoszenia →
Giełda →
Android Developer @ Efigence SA; 8000 - 12000 PLN / MonthNapisany przez nofluffjobs , 01 mar 2017 android, developer |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych