Witam, to mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość jeśli umieściłem go w złym dziale.
Chciałbym się dowiedzieć na jakiej zasadzie działa takei powiadomienie (wiem że wysyła smsa jeśli jest nowy mail). Chodzi mi o to jak ta witryna stwierdza że na moją pocztę coś przyszło i czy korzystanie z tego jest bezpieczne i jak to się ma w kosztach. np tu: http://www.poczta-sms.pl/ Opłata rejestracyjna wynosi 2,44 ale czy to wszystko? Korzystał ktoś kiedyś z czegoś takiego?
Z góry dzięki za pomoc i każdą odpowiedź
Pozdrawiam
Powiadomienie SMS o otrzymanym mailu.
Rozpoczęty przez trox, 14 sie 2009 20:38
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 14 sierpień 2009 - 20:38
Napisano 14 sierpień 2009 - 20:50
Na pewno będziesz płacił, tygodniowo albo miesięcznie. lecz nie jestem pewien ponieważ nigdy z tego nie korzystałem i nigdy nie skorzystam z takich serwisów.
Mnie się wydaje ze ten serwis łączy się z twoją pocztą i sprawdza czy przyszły nowe wiadomości, jeżeli tak to wysyła SMS'a na twój telefon. Lepiej sprawdź najpierw czy ta strona to prawdziwa zarejestrowana legalnie firma, a nie serwis prowadzony przez parę nastolatków którzy wyciągają Hasła do Emaili
Mnie się wydaje ze ten serwis łączy się z twoją pocztą i sprawdza czy przyszły nowe wiadomości, jeżeli tak to wysyła SMS'a na twój telefon. Lepiej sprawdź najpierw czy ta strona to prawdziwa zarejestrowana legalnie firma, a nie serwis prowadzony przez parę nastolatków którzy wyciągają Hasła do Emaili
Napisano 14 sierpień 2009 - 20:55
Ok, dzięki za szybką i fachową odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych