- Czy twoim zdaniem nazwa tematu: "Problem z procesorem!?" odnosi się do tego postu?
Witam.
Od kilku dni mam problem z komputerem, chodzi o ( tak mi się wydaje ) procesor, jest nim AMD (...)
- W tym poście masz:
Czy na pewno czytałeś ten regulamin forum? Czy może stwierdziłeś, że na końcu nie będzie już nic ciekawego?(...) pokazuje zużycie CPU ok 80% do 99%, najdziwniejsze jest to, że mam tylko odpaloną przeglądarkę z 2/3 kartami i niżej pokazuje pamięć ( 2GB w jednej kości ) zużycie 1.50GB około. (...)
(...) Kilka dni wcześniej chciałem sobie zwiększyć liczbę FPSów na komputerze, gdyż pogrywam w gierki i to by mi się przydało, FPSy się lekko zwiększyły, (...)
40. Jeden założony temat = jeden poruszany problem. Mogą wystąpić wyjątki, pod warunkiem, że użytkownik prawidłowo nazwie zakładany wątek.Bardziej można zrozumieć, że to może być kontynuacja z problemem pierwszym. Czyli zwiększone zużycie procesora.
I już nie będę tworzył nowego tematu, może ktoś wie jak zmienić czcionkę ogólną?
- Czy, aby to jest poprawnie napisane?
Na dachu i w kominie też Ci się przestawiła? A powinno to wyglądać tak:Chodzi mi to, że coś mi się przestawiło i wszędzie, ale to wszędzie mam teraz inną taką trochę rozmazaną czcionkę, miałem w Mozilli, ale przestawiłem w ustawieniach, nie wiem jak przestawić w Chrome, Opera i w grach.
Czy wiesz co to są kropki i zaczynanie zdania z dużej litery?Chodzi mi to, że coś mi się przestawiło w systemie i teraz wszędzie mam inną, taką trochę rozmazaną czcionkę. Miałem w Mozilli, ale przestawiłem w ustawieniach, nie wiem jak przestawić w Chrome, Opera, w grach oraz w całym systemie.
Nie chce mi się tego komentować, ale zrobię to specjalnie dla Ciebie.To już nie moja wina, że ktoś nie umie czytać ze zrozumieniem...
Piszę Ci tak:
A Ty odpowiadasz tak:Jak powiększyłeś te FPSy? Instrukcja na forum...Cofnąłeś w ogóle te zmiany?
I teraz: Czytasz w ogóle to co My Ci piszemy? Bo właśnie mam pewne problemy z tym kto nie potrafi czytać ze zrozumieniem.Nie cofnąłem bo przecież napisałem, że mogłem cofnąć tylko 3 godziny wstecz, a ten "zabieg" był robiony 3 dni wcześniej
Nie dziwie się, że premierem jest Tusk, jak mamy takich geniuszy w kraju...A czcionki mam, więc format nic nie pomoże...
Też tak myślę, chociaż jeszcze 13 maja przed 14:00 poziom był genialny...Widać, że nie każdy ma jakiś poziom tutaj.
Odpowiadasz na wszystkie pytania? Prawdopodobnie raport z programu Malwarebytes Anti-Malware Free wyleciał w kosmos [*]
Jeśli do tej pory nie zainstalowałeś antywirusa i nie przeskanowałeś systemu to co się dziwisz, że masz problemy z systemem?
Mamy do Ciebie pojechać i wykonać to za Ciebie?