Jump to content

Photo

Wysokie zużycie procesora, zwiększenie FPS

• Please log in to reply
24 replies to this topic

#21 Kamillo

Kamillo
  • Moderatorzy
  • 5751 posts

Posted 22 May 2014 - 17:50

Opisałeś swój problem dokładnie? A regulamin przeczytałeś? W takim razie ja Ci napiszę co opisałeś...

• Czy twoim zdaniem nazwa tematu: "Problem z procesorem!?" odnosi się do tego postu?

Witam.
Od kilku dni mam problem z komputerem, chodzi o ( tak mi się wydaje ) procesor, jest nim AMD (...)

• W tym poście masz:

(...) pokazuje zużycie CPU ok 80% do 99%, najdziwniejsze jest to, że mam tylko odpaloną przeglądarkę z 2/3 kartami i niżej pokazuje pamięć ( 2GB w jednej kości ) zużycie 1.50GB około. (...)
(...) Kilka dni wcześniej chciałem sobie zwiększyć liczbę FPSów na komputerze, gdyż pogrywam w gierki i to by mi się przydało, FPSy się lekko zwiększyły, (...)

Czy na pewno czytałeś ten regulamin forum? Czy może stwierdziłeś, że na końcu nie będzie już nic ciekawego?

40. Jeden założony temat = jeden poruszany problem. Mogą wystąpić  wyjątki, pod warunkiem, że użytkownik prawidłowo nazwie zakładany wątek.
Bardziej można zrozumieć, że to może być kontynuacja z problemem pierwszym. Czyli zwiększone zużycie procesora.

I już nie będę tworzył nowego tematu, może ktoś wie jak zmienić czcionkę ogólną?

• Czy, aby to jest poprawnie napisane?

Chodzi mi to, że coś mi się przestawiło i wszędzie, ale to wszędzie mam teraz inną taką trochę rozmazaną czcionkę, miałem w Mozilli, ale przestawiłem w ustawieniach, nie wiem jak przestawić w Chrome, Opera i w grach.

Na dachu i w kominie też Ci się przestawiła? A powinno to wyglądać tak:

Chodzi mi to, że coś mi się przestawiło w systemie i teraz wszędzie mam inną, taką trochę rozmazaną czcionkę. Miałem w Mozilli, ale przestawiłem w ustawieniach, nie wiem jak przestawić w Chrome, Opera, w grach oraz w całym systemie.

Czy wiesz co to są kropki i zaczynanie zdania z dużej litery?

To już nie moja wina, że ktoś nie umie czytać ze zrozumieniem...

Nie chce mi się tego komentować, ale zrobię to specjalnie dla Ciebie.

Piszę Ci tak:

Jak powiększyłeś te FPSy? Instrukcja na forum...
Cofnąłeś w ogóle te zmiany?

A Ty odpowiadasz tak:

Nie cofnąłem bo przecież napisałem, że mogłem cofnąć tylko 3 godziny wstecz, a ten "zabieg" był robiony 3 dni wcześniej

I teraz: Czytasz w ogóle to co My Ci piszemy? Bo właśnie mam pewne problemy z tym kto nie potrafi czytać ze zrozumieniem.

A czcionki mam, więc format nic nie pomoże...

Nie dziwie się, że premierem jest Tusk, jak mamy takich geniuszy w kraju...

Widać, że nie każdy ma jakiś poziom tutaj.

Też tak myślę, chociaż jeszcze 13 maja przed 14:00 poziom był genialny...

Odpowiadasz na wszystkie pytania? Prawdopodobnie raport z programu Malwarebytes Anti-Malware Free wyleciał w kosmos [*]

Jeśli do tej pory nie zainstalowałeś antywirusa i nie przeskanowałeś systemu to co się dziwisz, że masz problemy z systemem?
Mamy do Ciebie pojechać i wykonać to za Ciebie?
  • 0

#22 MrLloord

MrLloord
  • Użytkownicy
  • 13 posts

Posted 23 May 2014 - 18:43

Nazwa tematu była dobra bo wszystko było związane z procesorem. Regulamin? Nie czytałem i co z tego? Myślisz, że ktoś go w ogóle przeczytał? No chyba Ci co starają się o moderatora czy coś podobnego, chcesz to daj bana... Kolejne pytania... Szczerze mówiąc to nie rozumiem Twojego toku rozumowania, skoro to jest forum o tematyce komputerowej to po co wyjeżdżasz z jakimś kominem? Haha... Next - to się nazywa poprawna polszczyzna i jak widać, albo w sumie to chyba masz lekki problem to nie zobaczysz, jest przejrzysta, więc czepiać się może tylko prezydent. Cofnięcie zmian, hmm... Przecież napisałem, że cofnąłem tak jak to robiłem to później mi wyjechałeś, żebym cały system przywrócił to Ci napisałem, że nie mogę bo mam ograniczenie czasowe(?) Czcionki - mój błąd. Skan systemu kilka razy, każdy dysk oddzielnie, a później jeszcze cały komputer i co? Pięć błędów z czego Malwarebytes Anti-Malware tak bardzo polecany przez was...
Sija.
  • 0

#23 Kamillo

Kamillo
  • Moderatorzy
  • 5751 posts

Posted 23 May 2014 - 21:05

Nazwa tematu była dobra bo wszystko było związane z procesorem. Regulamin? Nie czytałem i co z tego? Myślisz, że ktoś go w ogóle przeczytał?

Boże skąd Ty wziąłeś... Jeśli twoim zdaniem nazwa tematu była dobra, to nie mam żadnych pytań, bo najpierw trzeba przeczytać regulamin, żebyś w ogóle mógł dyskutować.

to się nazywa poprawna polszczyzna i jak widać, albo w sumie to chyba masz lekki problem to nie zobaczysz, jest przejrzysta, więc czepiać się może tylko prezydent.

OMG! Co tu jest napisane? Przecież to zdanie nie ma sensu...

Jak widać nie mamy o czym pisać, bo nie umiesz ani pisać, ani czytać, tak więc zostań jutro po lekcjach w bibliotece i poczytaj trochę.
A problem? No cóż może vipkoza się nad tobą zlituje albo skorzystaj sobie z innego forum, na którym znają "twój osobisty język" i "twoją poprawną polszczyznę"...
  • 0

#24 MrLloord

MrLloord
  • Użytkownicy
  • 13 posts

Posted 24 May 2014 - 18:28

Skoro pytasz się co tam jest napisane to chyba nie wiesz co to jest przecinek i do czego można go używać. Zastąp sobie te dwa przecinki nawiasami ( tak się dla idiotów tłumaczy, niestety ) i wtedy przeczytaj, możesz w końcu zrozumiesz :) Ale taki moderator to SKARB dla forum... HAHAHAHAHA
  • 0

#25 Kamillo

Kamillo
  • Moderatorzy
  • 5751 posts

Posted 24 May 2014 - 18:41

W przeciwieństwie do Ciebie mam lepszą inteligencję i zakończę z tobą rozmowę, ponieważ nie dyskutuje z gimbusami.

Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...

A jak widać moderatorem jestem bardzo dobrym i myślę, że na 100% lepszym od Ciebie, ale Ty przestudiuj słownik. W przyszłości Ci przyda.

Następne posty nie temat będą usuwane.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users