Jump to content

Photo

Virtual Tuning

• Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 _igi

_igi
  • Użytkownicy
  • 11 posts

Posted 22 April 2007 - 19:48

Postanowiłem założyć temat o virtual tuningu, w którym będziemy pokazywać nasze prace, dzielić sie doświadczeniami i takie tam :P

Ja zacznÄ™ :P
Dołączona grafika

To moja stara praca, ale dawno nic nie robiłem, ze względu na brak czasu :D

Zacznijmy od tego, że Virtual Tuning to nie program, tylko dziedzina grafiki komputerowej (jak to dumnie brzmi :P), w której modyfikuje się samochody (ewentualnie motory, samoloty czy łodzie :P) w programach graficznych typu Photoshop, Corel, Gimp.
  • 0

#2 szendi

szendi
  • Użytkownicy
  • 126 posts

Posted 22 April 2007 - 19:50

Napisz może do czego służy ten program bo np. ja nie wiem. Piszesz temat to wyjaśnij krótko bo nie wszyscy wiedzą :mrgreen:
  • 0

#3 kamigo

kamigo
  • Użytkownicy
  • 83 posts

Posted 01 May 2007 - 16:32

Nawet ładna pracka, tylko odrobine dokładniej byś wyciął samochód. Tak na przyszłość rada :roll:
Może sam się w to pobawie, ostatnio sporo czasu spędzam z Photoshopem.
  • 0

#4 £akO

£akO
  • Użytkownicy
  • 130 posts

Posted 07 May 2007 - 11:20

Szczerze mówiąc to ten golf wygląda jak wycięty z NFS:MW ;D (takie moje skojarzenie)
  • 0
Dołączona grafika

#5 Goglin

Goglin
  • Użytkownicy
  • 20 posts

Posted 13 May 2007 - 16:02

Ja osobiście bardzo polece PhotoSHop CS2PL. Program jest darmowy przez 30 dni. Bardzo dobrze się nim można pobawić w Virtal Tuning. Dawniej się w to bawiłem, lecz teraz nie ma czasu na to. ;)

PS. Ten Golf, wygląda ( jak post wyżej ) z NFS jakiegoś. :D
  • 0
Dołączona grafika

#6 Skalpel

Skalpel
  • Użytkownicy
  • 72 posts

Posted 14 May 2007 - 20:09

PhotoSHop CS2PL.

Jedyny sensowny program do grafiki dwuwymiarowej ;) Polecam jednak angielską wersję, gdyż większość tutków (a początkujący użytkownicy będą ich potrzebowali) jest po angielsku/do angielskiej wersji programu ;)

PS. Ten Golf, wygląda ( jak post wyżej ) z NFS jakiegoś. :D

Mi się nie podoba. Niedokładnie i niestarannie wykonane :) But keep tryin' ;)
  • 0

#7 maro-

maro-
  • Użytkownicy
  • 17 posts

Posted 14 May 2007 - 21:08

A ja polecam ps Cs3 właśnie sie na niego przerzuciłem i jest good. I tez nie polecam polskiej wersji językowej .
  • 0

#8 szendi

szendi
  • Użytkownicy
  • 126 posts

Posted 15 May 2007 - 16:38

Bo nie ma polskiej, jedynie spolszczenie z cs2, ale tracimy wiele filtrów, więc lepiej uczmy się angielskiego :)
ps. Ja też przerzuciłem na cs3 i jak na razie nic nie czaje:P
  • 0
Zapraszam !!! http://www.grafikstyle.jcom.pl <-- Bo grafika jest nasz?? pasj??... Jeºeli teº lubisz eksperymentowa?? z grafik?? wpadnij, zarejestruj si?? ...

#9 Evon

Evon
  • Użytkownicy
  • 862 posts

Posted 26 January 2009 - 20:54

Ja też czasami robię VT, ale nie po to aby rywalizowac z Kims która praca lepsza itp. po prostu dla zabicia czasu ;]

Bo nie ma polskiej, jedynie spolszczenie z cs2

Nie wiem dlaczego nie wiesz, ze polska wersja istnieje :P Ale osobiście polecam ENG, dlatego że większość tutoriali jest pod nią robiona, ale i tak mnie jest się łatwiej połapać :P
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users