Postanowiłem założyć temat o virtual tuningu, w którym będziemy pokazywać nasze prace, dzielić sie doświadczeniami i takie tam
Ja zacznÄ™
To moja stara praca, ale dawno nic nie robiłem, ze względu na brak czasu
Zacznijmy od tego, że Virtual Tuning to nie program, tylko dziedzina grafiki komputerowej (jak to dumnie brzmi ), w której modyfikuje się samochody (ewentualnie motory, samoloty czy łodzie ) w programach graficznych typu Photoshop, Corel, Gimp.
Virtual Tuning
Started by _igi, 22 Apr 2007 19:48
8 replies to this topic
Posted 22 April 2007 - 19:48
Posted 22 April 2007 - 19:50
Napisz może do czego służy ten program bo np. ja nie wiem. Piszesz temat to wyjaśnij krótko bo nie wszyscy wiedzą :mrgreen:
Posted 01 May 2007 - 16:32
Nawet ładna pracka, tylko odrobine dokładniej byś wyciął samochód. Tak na przyszłość rada
Może sam się w to pobawie, ostatnio sporo czasu spędzam z Photoshopem.
Może sam się w to pobawie, ostatnio sporo czasu spędzam z Photoshopem.
Posted 13 May 2007 - 16:02
Ja osobiście bardzo polece PhotoSHop CS2PL. Program jest darmowy przez 30 dni. Bardzo dobrze się nim można pobawić w Virtal Tuning. Dawniej się w to bawiłem, lecz teraz nie ma czasu na to.
PS. Ten Golf, wygląda ( jak post wyżej ) z NFS jakiegoś.
PS. Ten Golf, wygląda ( jak post wyżej ) z NFS jakiegoś.
Posted 14 May 2007 - 20:09
Jedyny sensowny program do grafiki dwuwymiarowej Polecam jednak angielską wersję, gdyż większość tutków (a początkujący użytkownicy będą ich potrzebowali) jest po angielsku/do angielskiej wersji programuPhotoSHop CS2PL.
Mi się nie podoba. Niedokładnie i niestarannie wykonane But keep tryin'PS. Ten Golf, wygląda ( jak post wyżej ) z NFS jakiegoś.
Posted 14 May 2007 - 21:08
A ja polecam ps Cs3 właśnie sie na niego przerzuciłem i jest good. I tez nie polecam polskiej wersji językowej .
Posted 15 May 2007 - 16:38
Bo nie ma polskiej, jedynie spolszczenie z cs2, ale tracimy wiele filtrów, więc lepiej uczmy się angielskiego
ps. Ja też przerzuciłem na cs3 i jak na razie nic nie czaje:P
ps. Ja też przerzuciłem na cs3 i jak na razie nic nie czaje:P
Zapraszam !!! http://www.grafikstyle.jcom.pl <-- Bo grafika jest nasz?? pasj??... Jeºeli teº lubisz eksperymentowa?? z grafik?? wpadnij, zarejestruj si?? ...
Posted 26 January 2009 - 20:54
Ja też czasami robię VT, ale nie po to aby rywalizowac z Kims która praca lepsza itp. po prostu dla zabicia czasu ]
Nie wiem dlaczego nie wiesz, ze polska wersja istnieje Ale osobiście polecam ENG, dlatego że większość tutoriali jest pod nią robiona, ale i tak mnie jest się łatwiej połapaćBo nie ma polskiej, jedynie spolszczenie z cs2
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users