Jump to content

Photo

Myszka do gier za około 100 zł

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Patrox

Patrox
  • Użytkownicy
  • 1 posts

Posted 01 May 2014 - 16:06

Witam wszystkich !

Chciałbym zakupić nową myszkę głównie do gier i też przeglądania internetu. Aktualnie mam Logitech MX3200 która była w zestawie z klawiaturą (klawiaturę też takową aktualnie mam). Często zacina się PPM, próbowałem dmuchać i naprawić ale nic nie dawało a co gorsza teraz jest odgięty PPM o połowe wyżej w góre od LPM :(. Czasami niewyłapował czujnik na biurku i kursor się zacinał, czasami wystarczyło wyczyścić biurko a czasami dmuchąć w myszke i pomagało. Myszk też ma odpadnięty 1 klawisz i nie jest już w najlepszym stanie. Mam ją już 6 lat. Teraz co do nowej myszki to zależy mi by miała 5 przycisków (LPM, PPM, Scroll i 2 boczne po lewej stronie) te 2 ostatnie bardzo pomagają w przeglądaniu internetu. Myszka może być przewodowa i nie koniecznie praworęczna (oby tylko nie było bardzo wielkiej różnicy co do aktualnej). Gram w gry każdego praktycznie typu. Myślałem nad myszką Razer Deathadder ale na innym forum powiedzieli że to podróbka i nie warto kupowac [http://allegro.pl/my...51952207.html]. Myślałem też nad Steelseries Kana V2 [http://allegro.pl/my...196359674.html], myszka ta jest bardzo fajna tylko nie wiem czy przycisk zmiany DPI pod Scrollem by przeszkadzał.

PROSZĘ O ODPOWIEDZI !

• 0

#2 karpik

karpik
  • Użytkownicy
  • 228 posts

Posted 19 May 2014 - 12:43

Jestem zwolennikiem sprzętu do Logitech. Od kilku misięcy posiadam M 185. Jest to myszka którą możesz kupić za niewiele ponad 40 zł. Zalety to niezawodność, wytrzymałość (spadała mi już z biurka wielokrotnie). Minus to przede wszystkim krótko trzymająca bateria - przez brak funkcji uśpienia czy hibernacji. Ale spójrz na cenę smile.gif

• 0

#3 monster_magnet

monster_magnet
  • Użytkownicy
  • 3 posts

Posted 29 July 2014 - 09:44

Ja też mam tego Logitecha i poza krótko trzymającą bateria, właściwie jest idealna do codziennego użytkowania

• 0

#4 Kamillo

Kamillo
  • Moderatorzy
  • 5751 posts

Posted 29 July 2014 - 13:41

Jestem zwolennikiem sprzętu do Logitech. Od kilku misięcy posiadam M 185. Jest to myszka którą możesz kupić za niewiele ponad 40 zł. Zalety to niezawodność, wytrzymałość (spadała mi już z biurka wielokrotnie). Minus to przede wszystkim krótko trzymająca bateria - przez brak funkcji uśpienia czy hibernacji. Ale spójrz na cenę smile.gif

"Wytrzymałość" to bym nie powiedział... Sam mam to coś i po spadnięciu na podłogę przestała odpowiadać. Teraz po podłączeniu całkowicie zacina system. Baterie rzeczywiście szybko padają, jeśli ktoś używa często myszki to wymiana co 2 tyg. murowana.

PS. Wiem, że temat stary, ale nie mogłem się powstrzymać.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users