Skocz do zawartości

Zdjęcie

Rozwiązany: Czy ta karta pociągnie na moim zasilaczu?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
25 odpowiedzi w tym temacie

#21 Kamillo

Kamillo
  • Moderatorzy
  • 5751 postów

Napisano 22 kwiecień 2014 - 17:03

Ludzie... pisząc, że go nie kupiłem nie miałem na myśli tego, że jeszcze tego nie zrobiłem, ale mam zamiar... Chodziło o to, że go sobie nie kupiłem tylko dostałem.

No, a kogo to jest wina? Bo chyba nie nasza, tylko twoja, że nie potrafisz odpowiadać na pytania zadane przez innych użytkowników.

Możesz mi powiedzieć, dlaczego kupiłeś komputer biurowy a teraz chcesz go przerobić na taki do gier? Masz nietypową obudowę. Powinieneś najpierw kupić jakąkolwiek obudowę mini-ATX i dopiero wtedy modernizować komputer.

Nie kupiłem go :)

Czy, aby to jest poprawna odpowiedź? Nie mam pytań.
  • 0

#22 Sammy69

Sammy69
  • Użytkownicy
  • 190 postów

Napisano 22 kwiecień 2014 - 17:29

nie ma co sie spinać, dostał odpowiedz na swoje pytanie. Temat już raczej zamknięty.
  • 0

#23 damian8063

damian8063
  • Użytkownicy
  • 24 postów

Napisano 22 kwiecień 2014 - 18:27

nie 4,a 6 pinów i ta karta nie posiada tego złącza. Mowa o tej karcie:
http://www.morele.ne...0a-clf4-628161/
Jedyne co musisz zrobić to zmienić back panel karty na low prolie. Napewno będzie w zestawie, potem wpinasz karte pod pci-e i sterowniki.

czyli żadnego kabla już podłączać nie trzeba? Ta karta ciągnie mało energii, więc mój zasilacz sobie z nią poradzi tak?
  • 0

#24 Sammy69

Sammy69
  • Użytkownicy
  • 190 postów

Napisano 22 kwiecień 2014 - 18:53

tak
  • 0

#25 damian8063

damian8063
  • Użytkownicy
  • 24 postów

Napisano 22 kwiecień 2014 - 19:02

OK w takim razie dziękuje wszystkim, szczególnie Sammy69. A ty Kamillo na drugi raz daruj sobie dodawanie komentarzy tylko po to żeby nabić sobie postów ;) Skoro jest jakiś temat, ktoś szuka pomocy to jej mu udziel jeśli potrafisz, a jeśli nie to nie dodawaj wgl komentarzy. pozdro ;)
  • 0

#26 Kamillo

Kamillo
  • Moderatorzy
  • 5751 postów

Napisano 22 kwiecień 2014 - 19:22

Nie wiem, gdzie tu widzisz komentarze, ale jak widać odpowiadać na pytania innych nie potrafisz, więc jak się nauczysz to popiszemy.
A nabijania postów też tu nie widzę, więc jak widać nie lubisz też krytyki w swoją stronę. Jeden temat, a mógłbym napisać wszystkie twoje cechy charakteru.
Jak się podszkolisz to wpadnij.

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.
Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych