Skocz do zawarto艣ci

Zdj臋cie

Wyb贸r odkurzacza za 400z艂

• Zaloguj si臋, aby doda膰 odpowied藕
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 majka33

majka33
  • U偶ytkownicy
  • 1 post贸w

Napisano 10 kwiecie艅 2014 - 15:47

W domu mam 2 koty wiec jak mo偶na sie domy艣li膰 prawie codziennie odkurzam. Niestety zwierzeta bardzo boj膮 si臋 zwyk艂ego odkurzacza i jego ryku ;-). Mysla艂am 偶e mo偶e kupic taki "Odkurzacz HYUNDAI VC 020 O", bo bedzie mniej g艂o艣ny no i b臋dzie mniej zachodu z wyci膮ganiem go i sk艂adaniem. problem polega na tym 偶e nigdy nie mia艂am takiego w rekach i nie wiem czy op艂aca si臋 kupowa膰. cen臋 przeznaczy艂am tak do 400 z艂. mo偶e polecicie mi inne i tez prosz臋 napiszcie czy ryczy i zwierz臋ta sie bed膮 ba艂y czy nie wydawa膰 bez sensu pieni臋dzy.
Pozdrawiam Maja
  • 0

#2 melon

melon
  • U偶ytkownicy
  • 18 post贸w
  • LokalizacjaWawa

Napisano 29 lipiec 2014 - 09:33

Rewelacyjny sprz臋t to moim zdaniem Electrolux Ergoeasy. Te偶 d艂ugo zastanawia艂em si臋 jaki kupi膰 i w ko艅cu pad艂o na niego. Na chwile obecn膮 nie zamieni艂bym si臋 na 偶aden inny model odkurzacza.

• 0

#3 kakal

kakal
  • U偶ytkownicy
  • 9 post贸w

Napisano 12 luty 2015 - 20:30

Sklep贸w ze sprz臋tem elektronicznym jest od groma i wed艂ug mnie to najlepiej p贸j艣膰 do takiego sklepu i sprawdzi膰 naocznie produkt. W tych sklepach czasem pracuj膮 偶yczliwi ludzie i pozwol膮 uruchomi膰 a w zasadzie si臋 to powinni uruchomi膰 przy Tobie i wtedy b臋dziesz mog艂a si臋 przekona膰 jak chodzi:) Co do marki to kolega wy偶ej dobrze gada. Te偶 mam sprz臋t odkurzaj膮cy od nich i ju偶 troch臋 lat ma przepracowane ale nadal spe艂nia idealnie swoj膮 funkcj臋:)

• 0

#4 wojotez

wojotez
  • U偶ytkownicy
  • 8 post贸w

Napisano 16 kwiecie艅 2015 - 13:19

W nast臋pstwie tego przenigdy nie korzystam z aeroplan贸w - jako艣 nie przekonuje mnie fruwanie oraz ryzyko z tym zwi膮zane. Prawdopodobnie pozostan臋 wy艣miany, ale najzwyczajniej w 艣wiecie boj臋 si臋 samolot贸w. Gigantyczny szacunek dla tych, kt贸rzy lataj膮, a nawet pilotuj膮, jak Ford. Szkoda, 偶e mia艂 wypadek, albowiem te偶 lubi臋 tego aktora i doceniam to, jak du偶o zrobi艂 dla filmu. 呕ycz臋 mu szybkiego powrotu do zdrowia.

zobacz tez: projektowanie stron www krak贸w
  • 0

#5 tritimi

tritimi
  • U偶ytkownicy
  • 9 post贸w

Napisano 06 maj 2015 - 13:38

Podobnie jak z agd do kuchni kupi艂em w outlecie bo du偶o taniej ni偶 w klasycznym markecie nawet w promocji.

• 0

#6 meteoryt9

meteoryt9
  • U偶ytkownicy
  • 19 post贸w

Napisano 10 wrzesie艅 2015 - 21:33

Kup sobie najlepiej robota odkurzaj膮cego. Sam posprz膮ta oszcz臋dzisz czas. Nie pami臋tam nazwy. W ka偶dym b膮d藕 razie w tej cenie si臋 powiniene艣 zmie艣ci膰. Natomiast je艣li masz wyk艂adzin臋 to gruntowne czyszczenie mo偶e zrobi膰 firma czyszcz膮ca.

• 0

#7 jabolik

jabolik
  • U偶ytkownicy
  • 5 post贸w
  • LokalizacjaRzesz贸w

Napisano 27 wrzesie艅 2015 - 10:39

z samsunga odkurzacz na sier艣膰 w dywanie ejst dobry, taki wodny

• 0

#8 justynaharas

justynaharas
  • U偶ytkownicy
  • 12 post贸w
  • LokalizacjaWroc艂aw

Napisano 01 pa藕dziernik 2015 - 23:53

Z tydzien temu musialam wymienic sobie odkurzacz, wiec kupilam firmy zelmer za 449 zlotych i jestem poki co zadowolona z zakupionego sprzetu :)

• 0

#9 Ma艂gosiaZ

Ma艂gosiaZ
  • U偶ytkownicy
  • 21 post贸w

Napisano 14 marzec 2016 - 20:22

Ja mam psa i korzystam z takiego modelu http://www.vobis.pl/...y-2-129952.html nie narzekam na jako艣膰, jedynie dokupi艂am sobie specjaln膮 ko艅c贸wk臋, kt贸ra radzi sobie z sier艣ci膮. W sklepach internetowych zawsze mo偶na conieco zaoszcz臋dzi膰.

• 0

#10 kopij28553

kopij28553
  • U偶ytkownicy
  • 3 post贸w

Napisano 29 pa藕dziernik 2021 - 09:25

Dystrybutor urz膮dze艅 sprz膮taj膮cych, 艣rodk贸w chemicznych, szorowarki, maszyna do mycia pod艂贸g, polerki, odkurzacze przemys艂owe, 艣rodki czysto艣ci, 艣rodki do dezynfekcji, maszyny czyszcz膮ce

• 0

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 1

0 u偶ytkownik贸w, 1 go艣ci, 0 anonimowych