Witam, mam taki problem:
Odłączyłem monitor od komputera przy włączonym sprzęcie, coś się posypało, komputer włączał się do momentu ładowania systemu, potem kiedy miało się wyświetlić zapraszamy i pulpit - wszystko znikało. Wymieniłem kartę graficzną na taką samą, ale to nie pomogło. Komputer się włącza, niby jest wszystko ok, ale się resetuje i wywala blue screeny...
Słyszałem o komendzie wpisywanej w cmd, która sprawdza poprawność działania mojego sprzętu w komputerze czy coś takiego? Zna ktoś? Prosiłbym o podanie jeśli w ogóle coś takiego istnieje.
Ewentualnie, co mogę zrobić żeby sprawdzić co się zepsuło?
Mój system operacyjny: Win XP
Z góry dziękuję za pomoc.

Problem z kartą, blue screeny podczas włączania komputera
Rozpoczęty przez TheOne, 01 kwi 2014 08:16
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 01 kwiecień 2014 - 08:16
Napisano 01 kwiecień 2014 - 11:03
Gdy wywali bluescreen zrób zdjęcie tego co tam jest napisane (telefonem aparatem czy czymś bardziej wymyślnym) i wrzuć tutaj lub przepisz jaki error wyskakuje 
Masz płytkę XP
> ?

Masz płytkę XP

Napisano 01 kwiecień 2014 - 11:29
Zbyt szybko leci ten bs żebym zdążył.
Podczas próby reinstalacji systemu wyświetla błąd(Błąd...Naciśnij F3 żeby zakończyć instalację) w momencie gdy powinien pokazać listę dysków gdzie chcę zainstalować system
Podczas próby reinstalacji systemu wyświetla błąd(Błąd...Naciśnij F3 żeby zakończyć instalację) w momencie gdy powinien pokazać listę dysków gdzie chcę zainstalować system
Napisano 02 kwiecień 2014 - 07:24
Jak dla mnie to twardziel. Masz jakiś inny do testu?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych