Witam!
Mam Asusa 1015 EEE PX i przeinstalowałem go tzn, z startera 7 wgrałem mu ultimata 7. Problem polega na tym że nie działały mi klawisze fn+F1 fo F12 . Po zainstalowaniu działają mi tylko te końcowe , jak wziałem go na baterie to chciałem zmniejszysz jasność ekranu żeby mi nie zrzerał i dupa nic nie działa próbowałem nawet coś pozmieniać w panelu sterowania ale tam nic nie znalazłem o dostosowaniu jasnoći ekranu. Zainstalowałem Chipset driver i kodeki z asus.com dot. mojego netbooka i nadal nie działa. Czy możecie mi pomóc w tej sprawie , tzn nie działają mi tylko te klawisze (F5,F6). Z góry dzięki
Nie działają klawisze FN+F1 do F12
Started by shadowrider92, 17 Mar 2014 23:58
3 replies to this topic
Posted 17 March 2014 - 23:58
Posted 18 March 2014 - 19:02
A zainstalowałeś wersje 32-bitową? Bo jeśli masz 64-bitową to rzeczywiście masz problem, bo producent nie wspiera tej wersji.
Do działania klawiszy zainstaluj paczkę ATK, tylko, że ona jest na Windows 7 32-bit. Reszta sterowników > ASUS
Do tego zajrzyj w Menedżer urządzeń i zobacz czy masz wykrzykniki.
Start > Panel Sterowania > Sprzęt i dźwięk > Opcje zasilania > Na dole "Jasność ekranu" lub "Wybierz moment wyłączenia ekranu"próbowałem nawet coś pozmieniać w panelu sterowania ale tam nic nie znalazłem o dostosowaniu jasnoći ekranu.
A reszta?Zainstalowałem Chipset driver i kodeki z asus.com dot. mojego netbooka i nadal nie działa.
Do działania klawiszy zainstaluj paczkę ATK, tylko, że ona jest na Windows 7 32-bit. Reszta sterowników > ASUS
Do tego zajrzyj w Menedżer urządzeń i zobacz czy masz wykrzykniki.
Posted 18 March 2014 - 20:50
No mam 64 bity
to chociaż podpowiedzcie jaki program wgrać żeby działał w 100 % bo KBFilterna wind 7 nie działa !
to chociaż podpowiedzcie jaki program wgrać żeby działał w 100 % bo KBFilterna wind 7 nie działa !
Edited by Kamillo, 20 March 2014 - 17:58.
Nie cytuj poprzedników, na dole masz szybką odpowiedź
Posted 20 March 2014 - 18:07
No KBFilter działać nie będzie, bo jak pisałem jest to sterownik na Windows7 32-bit.
A do Windows 7 64-bit szukać na google.
Inna propozycja to zmiana systemu na wersje 32-bit, bo stwierdzając, że wcześniej miałeś Win Starter, więc pewnie więcej niż 3GB nie masz, chyba, że dołożyłeś.
A do Windows 7 64-bit szukać na google.
Inna propozycja to zmiana systemu na wersje 32-bit, bo stwierdzając, że wcześniej miałeś Win Starter, więc pewnie więcej niż 3GB nie masz, chyba, że dołożyłeś.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users