Jump to content

Photo

Jakie upominki sprawdzają się dla nauczycieli?

• Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Antan

Antan
  • Użytkownicy
  • 39 posts

Posted 20 August 2026 - 15:49

W tym roku przypadło mi ogarnianie drobnych upominków dla nauczycieli na Dzień Edukacji Narodowej i przyznam, że trochę utknęłam. Nie chodzi o jakiś duży prezent, raczej coś małego, co będzie miłym podziękowaniem od dzieci i rodziców. Przeglądałam różne pomysły i trafiłam na https://uznanie.pl/ - jest tam sporo propozycji takich okolicznościowych upominków, między innymi magnesy i wzory związane z Dniem Nauczyciela. Podoba mi się właśnie to, że nie są to jakieś bardzo poważne rzeczy, tylko raczej pamiątka, którą można sobie postawić albo gdzieś zachować.

U nas zawsze jest problem z ustaleniem czegoś wspólnego, bo wiadomo, ile osób, tyle opinii :) Jedni wolą coś praktycznego, inni twierdzą, że lepsza będzie pamiątka od całej klasy. No i jeszcze kwestia tego, czy wybierać jeden wzór dla wszystkich nauczycieli, czy może dopasować trochę pod konkretną osobę. Sama nie wiem, co wygląda naturalniej.

Czy ktoś z was zamawiał już podobne drobiazgi na Dzień Nauczyciela albo inne okazje szkolne? Co się u was najlepiej sprawdziło i czy lepiej postawić na jeden prosty upominek dla całej kadry?

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users