Jump to content

Photo

Instalacja systemu z pendrive na Dell Studio

• Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 TheMatthew173

TheMatthew173
  • Użytkownicy
  • 2 posts

Posted 03 February 2014 - 12:45

Witam wszystkich :)

Otóż mam do Was małe pytanie. Zepsuł mi się laptop Dell Studio przez co muszę wgrać system od nowa. Problem jest w tym, że laptop nie ma stacji płytek DVD/CD (zepsuła się) więc muszę zainstalować system z pendrive. I tutaj jest pytanie - jak to zrobić? Mam dołączoną do laptopa płytę z instalacją systemu (płytka od Della, nie Microsoft). Mam tą płytkę wypalić do .iso a potem wgrać na pendrive przez program Microsoft Store? To tak zadziała?

Mogę np. zainstalować system z .iso pobranego ze strony Microsoft a potem wprowadzić kod licencji? Gdzie ten kod się znajduje?

Niestety gwarancja wygasła i nawet pomoc techniczna w dellu ma mnie w 4 literach. Będę wdzięczny za wszelką pomoc.

Z góry dziękuję i Pozdrawiam!
  • 0

#2 zacny

zacny
  • Użytkownicy
  • 212 posts

Posted 04 February 2014 - 10:44

W internecie masz poradniki jak to zrobić wystarczy poszukać. Są nawet programy, które robią wszystko za Ciebie. Wystarczy tylko podać plik.
  • 0
Zapraszam na moją stronę http://pasjonata-komputerowy.pl

Pozdrawia,
Zacny :)

#3 kunoem

kunoem
  • Użytkownicy
  • 6 posts
  • LokalizacjaNysa

Posted 08 February 2014 - 11:25

Na necie na youtubach masz pokolei wytłumaczone co masz robić na pewno sobie poradzisz bez problemu... Ja sam instalowałem przez Pena bo otdwarzacze padają bardzo szybko :fack-off:
  • 0
Podpis niezgodny z regulaminem forum /Kamillo

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users