Modyfikacja wtyczki GD Star Rating
Napisano 30 styczeń 2014 - 21:21
Zmieniłem wtyczkę oceniania i parę krótkich pytań odnośnie wtyczki gd star rating a mianowicie mam stronę http://akuna-szczecin.pl/ i na dole jest ocena(gwiazdki):
1. Najważniejsze pytanie - wie ktoś jak mogę wyłączyć pod gwiazdkami tytuł strony i ilość ocen - chodzi mi o to "Strona główna - Akuna Szczecin, 5.0 out of 5 based on 1 rating"?
2. Jest opcja lub jakaś możliwość żeby gwiazdki były po prawej a nie po lewej? W opcjach widzę tylko góra/dół.
3. Jak w tej wtyczce ustawić ocenianie przez 1 użytkownika kilka razy?
4. Co trzeba zrobić żeby w wyszukiwarce były pod tytułem strony gwiazki?
Z góry dziękuję za pomoc
Napisano 30 styczeń 2014 - 21:49
AD.2. J.W.
AD.3. -----
AD.4. Jak masz ten plugin to gwiazdki się powinny pokazać ale nie muszę.
G robi to według własnego uznania. Możesz sprawdzić czy strony przekazuje info o gwiazdkach do G na stronie: http://www.google.co...bmasters/tools/ - Google structured data testing tool
Napisano 30 styczeń 2014 - 23:52
Napisano 31 styczeń 2014 - 01:12
Przyznam ci w 100% racje z tym tłem i nie wiem co się stało - wieczorem było wszystko dobrze, nic nie zmieniałem ponad miesiąc i nagle rano dodało się tło, już przeinstalowałem wtyczkę, uaktualniłem do 3.8.1 i dalej to tło jest stąd próba zmiany wtyczki, bo ta z tłem to kk star ratings a gdsr też mi kiedyś proponowałeś więc próbuje go wdrożyć i wszystko jest w porządku tylko nie mogę wyłączyć opcji że po kliknięciu na ocene dodaje się niżej tytuł strony i z tym nie mogę sobie poradzić wszystko włączyłem i wyłączyłem i dalej jest tytuł.
Ogólnie zależy mi na usunięciu tego żółtego tła lub zmianie wtyczki na gdsr i wyłączenie tego tytułu.
Jeśli wiesz o co może chodzić proszę cie pomóż

Napisano 31 styczeń 2014 - 13:32
<span class="hreview-aggregate"><span class="item"><span class="fn">Strona główna - Akuna Szczecin</span></span>, <span class="rating"> <span class="average">5.0</span> out of <span class="best">5</span> based on <span class="votes">2</span> ratings <span class="summary"> </span></span></span>I to usunąć.
Najlepiej będzie jak zmodyfikujesz plik z CMS.2. Jest opcja lub jakaś możliwość żeby gwiazdki były po prawej a nie po lewej? W opcjach widzę tylko góra/dół.
float: right;
Poszukaj może w ustawieniach tej wtyczki, tak samo zobacz czy czasem nie ma, żeby ustawić na prawo lub lewo tych gwiazdek.3. Jak w tej wtyczce ustawić ocenianie przez 1 użytkownika kilka razy?
Musisz wejść w opcje wtyczki i kliknąć na zakładkę TOOLTIPS i tam będziesz miał wszystkie opcje co do podświetlenia/tła itp.Ogólnie zależy mi na usunięciu tego żółtego tła lub zmianie wtyczki na gdsr i wyłączenie tego tytułu.
Ustaw po prostu wszystko na biało, albo wyłącz to jeśli się da.
Napisano 31 styczeń 2014 - 14:17
Z panelu WP sprawdziłem wszystkie pliki na ftp praktycznie wszystkie i nie widzę go

Napisano 31 styczeń 2014 - 14:58
Zobacz sobie z tą drugą wtyczką co miałeś.
Napisano 31 styczeń 2014 - 15:07
Można jakoś usunąć w całości tą starą wtyczkę (teraz jak odinstaluje i zainstaluje na nowo mam dalej stare ustawienia)? Wtedy na 99% powinno zadziałać.
Napisano 31 styczeń 2014 - 22:24
I dopiero na nowo zainstalować wtyczkę.
Napisano 05 luty 2014 - 10:18
Dzięki za pomoc!
Napisano 05 luty 2014 - 21:08
Napisano 06 luty 2014 - 00:41
Wejdź w zakładkę "Artykuły" i tam masz ilość gwiazdek.
Napisano 07 luty 2014 - 18:05
Dziękuje za pomoc, udało się@wowo: Wejdź w ustawienia wtyczki, czyli z WP wejdź w wtyczki i tam przy GD Star Rating kliknij Ustawienia/Opcje.
Wejdź w zakładkę "Artykuły" i tam masz Ilość gwiazdek.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych