Siemka wszystkim, zauważyłem że forum pada, najpierw problemy z plikiem board_config.php a teraz brak połowy funkcjonalności forum, portal nie działa również, mam pytanie z ciekawości czy to jakiś włam był i wam porobili syf czy ktoś coś przez przypadek zrobił chociaż na to mi nie wygląda. Na waszym miejscu zrobiłbym backup bazy danych, przeinstalował forum, podpiął starą bazę i było by git bo teraz to strasznie dużo roboty żeby to naprawić z tego co widzę
Błędy na forum i portalu
Rozpoczęty przez Tamaoustr, 02 sie 2009 19:25
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 02 sierpień 2009 - 20:20
Wiemy.. jakbysmy nie zauwazyli to sie stalo o 23:07 bo o 23:08 juz szedl sms do Michała (Khayyin'a) Temat do usniecia moim zdaniem..
Napisano 02 sierpień 2009 - 20:29
Tamaoustr, Dla twojej wiadomości: PCFoster.pl ma świetnych administratorów którzy poradzą sobie z każdym problemem !! Nie musisz im mówić co mają robić....Mateusz i Szymon doskonale wiedzą w czym tkwi problem...Zostanie to poprawione już dzisiaj. Temat zamykam administratorzy i moderatorzy mogą pisać w zamkniętych tematach więc problemu nie będzie. A według mnie to Ty nabijasz posty....
Dołącz do fanów PCFoster.pl na Facebooku. Zapraszamy!
Napisano 02 sierpień 2009 - 23:09
Wszystko działa - na serwerze zabrakło miejsca - za dużo logów zgromadziliśmy. Już wszystko działa. Cache nie miał gdzie się gromadzić. Nabijanie postów? Chyba nie. Dobrze, że trzymacie rękę na pulsie
Dołącz PCFoster.pl na Facebooku: http://www.facebook.com/pcfosterpl Zapraszamy!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych