Hejka wszystkim! Potrzebuję małej burzy mózgów, bo powoli tracę w anym miejscu cierpliwość do wyboru wyposażenia do salonu z jadalnią. Kupiliśmy duży, ciężki stół z litego dębu i początkowo myślałam, że dobiorę do niego klasyczne drewniane krzesła. Niestety jak zestawiliśmy próbki, to całość wyglądała strasznie ciężko i smutno, jak w jakiejś starej sali konferencyjnej... Zaczęłam więc szukać czegoś przełamującego ten styl – może jakieś lżejsze, nowoczesne formy z tworzywa albo ładne tapicerki w odważniejszym kolorze? Natrafiłam w sieci na ofertę https://cubeonline.pl/ i muszę przyznać, że mają tam niezłe perełki od włoskich i duńskich projektantów. Spodobało mi się parę modeli kubełkowych na metalowych nogach, bo wydają się optycznie lekkie i mogłyby fajnie zkontrastować z tym naszym masywnym stołem. Pytanie tylko do osób, które mają u siebie takie bardziej nowoczesne designerskie meble – czy one faktycznie są wygodne przy dłuższym siedzeniu, np. podczas rodzinnego obiadu czy wieczoru ze znajomymi? A może macie już u siebie jakieś meble ściągane od nich i możecie napisać jak ze sprawnością dostawy? Dajcie znać, co myślicie o takim połączeniu klasyki z nowoczesnym designem!
Jakie krzesła do dębowego stołu?
Started by Antan, 13 Aug 2026 20:56
No replies to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users