Jump to content

Photo

Puste powiadomienie pojawiające się na Facebooku

• Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Aniela

Aniela
  • Użytkownicy
  • 2 posts

Posted 26 December 2013 - 01:45

hej hej, bardzo prosze o pomoc, bardzo mi na tym zalezy!
nie znalazlam w przestrzeni internetowej zadnego innego forum gdzie moglabym o tym pisac, ale mysle, ze to odpowiednie miejsce...jednak jezeli mozecie, to poleccie tez podobne fora.

Dostalam na facebooku powiadomienie...(taka jedyneczka przy ikonce kuli ziemskiej, kto korzysta z tego portalu, ten wie o co chodzi). Najechalam myszka i ukazalo sie imie, nazwisko, zdjecie, jednak po kliknieciu w to powiadomienie, ''jedyneczka'' zniknela i nie ukazalo sie nic...czyli takie puste powiadomienie - jak w tytule.

Osoby tej nie mam w znajomych, czesto odwiedzalam ten profil chociaz nie czesciej niz inne. Nie mogla ta osoba polubic i ''odlubic'' zdjecia bo jako ktos kto nie jest w moich znajomych moze tylko je udostepnic. Mam upublicznione tylko dwa zdjecia i przy nich jest opcja dla nieznajomych - udostepnij. Na mailu nie mialam zadnego powiadomienia. To by bylo na tyle informacji. Jeszcze raz bardzo prosze o pomoc, jezeli ktos wie co to oznaczala :)
  • 0

#2 Kamillo

Kamillo
  • Moderatorzy
  • 5751 posts

Posted 28 December 2013 - 18:08

Standard, też to mam od kilkunastu dni... Tylko dziwne, że powiadomienie od nieznajomej osoby (czyli, że nie masz jej w znajomych).
Może obserwujesz ją lub ona Ciebie.

Z tego co zauważyłem to powiadomienie pojawia się jak ktoś obchodzi urodziny, czyli ta sama osoba co obchodzi urodziny i od tej samej osoby jest powiadomienie.
Piszę: Masz jedno powiadomienie od [Imię i nazwisko], klikając na tą "kulę" nie ma powiadomienia :rolleyes:

Do tego mam stary wygląd Facebook-a, gry na Facebooku nie działają (tylko Firefox) i jak ustawie "Powiadomienia dotyczące logowania" na E-mail to nie działa...
Po prostu nie idzie zalogować się na Facebooka jak chce zapisać przeglądarkę... xD
  • 0

#3 DJJ87

DJJ87
  • Użytkownicy
  • 3 posts

Posted 14 January 2014 - 13:02

Zależy to od nowych wersji fb, nie zawsze wszystko się bezbłędnie "zaktualizuje", ja też tak czasem mam. Ale tak jak mówi Kamillo: dziwne, że to osoba, której nie masz w znajomych: sprawdź lepiej swoje ustawienia prywatności, jeśli nie chcesz być widziana przez wszystkich.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users