Witam ostatnio mam pewien problem. Otóż wysłałem moją kartę graficzna na gwarancje (nie wyświetla obrazu) no i na stronie producenta jest taka wzmianka
"Uprawnienia Klienta z tytułu gwarancji wygasają automatycznie w przypadku gdy:
wada powstała na skutek zwarcia instalacji elektrycznej, która nie została wywołana nieprawidłowym działaniem produktu". No i teraz mam takie pytanie bo moja karta zepsuła się po tym jak odłączałem kabel xboxa od monitora i podłączyłem kabel od kompa to ta usterka może być na skutek mojej winy zwarcia instalacji?
Dodam że komputer był włączony i monitor też.
Wysłanie karty graficznej na gwarancje
Rozpoczęty przez reksiox, 08 paź 2013 19:44
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 08 październik 2013 - 19:44
Napisano 08 październik 2013 - 20:04
a nie usmażyłeś jej przypadkiem? jeżeli tak to masz po gwarancji.
Napisano 08 październik 2013 - 21:02
Raczej Ci uznają gwarancje, trudno powiedzieć co się stało bo podałeś za mało danych ale najwyżej nie przyznawaj się do tego i powiedz, że normalnie któregoś dnia komp przestał działać
Zapraszam na bloga - http://jantomx-blog.pl/.
Napisano 10 październik 2013 - 20:27
To było tak jest sobie włączony komputer (chodził może powyżej 24 godziny) Nagrywałem fife 14 i gdy się nagrała podłączyłem do monitora xboxa sprawdziłem wszystko cacy więc z powrotem podpiąłem kabel od kompa (nie było żadnych spięć itp) No i patrze lampka monitora mruga tak jak by był wyłączony komputer. Postanowiłem zrestartować kompa ale bez skutku ciągle było to samo.Raczej Ci uznają gwarancje, trudno powiedzieć co się stało bo podałeś za mało danych ale najwyżej nie przyznawaj się do tego i powiedz, że normalnie któregoś dnia komp przestał działać
Napisano 10 październik 2013 - 21:36
Może po prostu z kablem było coś nie tak
Zapraszam na bloga - http://jantomx-blog.pl/.
Napisano 11 październik 2013 - 10:43
Sprawdzałem z kablem hdmi i tak samo nie działała.Może po prostu z kablem było coś nie tak
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych