Skocz do zawartości

Zdjęcie

Oferty stworzenia strony WWW - kogo polecacie?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 anabilis90

anabilis90
  • Użytkownicy
  • 6 postów

Napisano 08 lipiec 2013 - 16:35

Możecie mi polecić kogoś kto zrobi fajną stronę internetowej dla mojej firmy? Szukając w necie trafiłam na ofertę [REKLAMA] ale jeżeli polecicie mi kogoś sprawdzonego to będę wdzięczna :)
  • 0

#2 Tireba

Tireba
  • Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 06 wrzesień 2013 - 08:31

Jeśli mogę coś polecić, to może wpisz sobie w Google [REKLAMA] i wybierz kogoś z ładną stroną :P Skoro sobie potrafił zrobić to i z Tobą się postara :) Na pewno będą to dobrze zainwestowane pieniądze bo takie agencje zajmują się też reklamą, więc masz pełen zakres usług.
  • 0

#3 aga2013

aga2013
  • Użytkownicy
  • 6 postów

Napisano 12 wrzesień 2013 - 21:50

Najlepiej wpisz strony www, internetowe. Jeżeli szukasz ze sowjego miasta do dopisz do słowa kluczowego. Ceny sa różne, a przy wyborze firmy sugeruj sie portfoliem.
  • 0
Dozwolone jest użycie tylko jednego linku w sygnaturze - MW_1975

#4 Krisuuu

Krisuuu
  • Użytkownicy
  • 6 postów

Napisano 30 październik 2013 - 13:34

Ja mogę siebie polecić, link do mojej firmy masz w sygnaturce.
  • 0

#5 marta84

marta84
  • Użytkownicy
  • 5 postów

Napisano 24 listopad 2013 - 23:33

Firm znajdziesz wiele, naszą stronę [REKLAMA] robiła firma z polecenia. Jesteśmy zadowolenie. Lecz jeśli wpiszesz w Google hasło "strony www" lub "strony internetowe" to masz sproy wybór.
  • 0

#6 magust

magust
  • Użytkownicy
  • 3 postów

Napisano 04 styczeń 2014 - 11:33

Wpisz sobie w google [REKLAMA]. Jest to stronka, która zajmuje się właśnie tworzeniem stron. Piszesz zlecenie i firmy będą się biły byś je wybrał do zaprojektowania twojej strony, więc cena też nie będzie wygórowana. Wystarczy napisać co chcesz, aby było ujęte na twojej stronie, o czym ma być i załatwione. Polecam!

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych