Jump to content

Photo

Bielizna aktywna, jaki producent?

• Please log in to reply
22 replies to this topic

#21 bennet

bennet
  • Użytkownicy
  • 21 posts

Posted 28 December 2019 - 11:40

Może cieszyć jeden fakt, co raz więcej ludzi staje przed decyzją o zapewnieniu sobie odpowiedniej ilości ruchu. Moim zdaniem to jest podstawowa kwestia w dzisiejszym świecie w którym wiele osób pracuje w biurze, a na obiad je dania na szybko. W dłuższej perspektywie czasu to może prowadzić do wielu problemów zdrowotnych. Jak to mówią "lepiej jest zapobiegać niż leczyć". Właściwie to nawet pora jesienno-zimowa nie może być dla nikogo wymówką bo na rynku mamy szeroki wybór odzieży termoaktywnej. Z bardziej rozpoznawalnych producentów warto wymienić GattaActive - https://gattaactive.pl/pl/ ponieważ to na jej temat znajdziemy najwięcej pozytywnych opinii na grupach społecznościowych. Pozostaje zdecydować się jaką kolorystykę wybrać i do dzieła :)

• 0

#22 wolski

wolski
  • Użytkownicy
  • 1026 posts

Posted 20 January 2022 - 17:44

Niestety ja jakoś na te sprawy nigdy nie zwracałam uwagi i zdecydowanie bardziej zależy mi na fajnych nakryciach głowy. Zresztą coraz więcej kobiet jak zauważam również lubi nosić czapki zimowe i muszę przyznać, żę jest to przede wszystkim bardzo odpowiedzialne. Ja również wraz z moją żoną preferujemy takie nakrycia głowy.

• 0

#23 Hubik33

Hubik33
  • Użytkownicy
  • 265 posts

Posted 09 December 2022 - 14:04

Możesz sobie również sprawdzić bardzo fajny sklep z damską i męską bielizną również sportową, czyli Valetta, w którym możliwości nie brakuje zarówno od strony rozmiarów, kolorów, czy też modeli. Warto wymienić swoją garderobę w tym zakresie, tym bardziej że mają bardzo fajne ceny i darmowe dostawy, pozdrawiam!

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users